Burgemeester Amstelveen met dood bedreigd vanwege vluchtelingenopvang

En jawel hoor het is weer zover:

Burgemeester Mirjam van ’t Veld van Amstelveen heeft vorige week een persoonlijke dreigbrief ontvangen. De brief heeft te maken met de komst van vluchtelingen naar Amstelveen, schrijft ze in een brief aan de raad.

“U zult begrijpen dat ik geschrokken ben, maar nog meer dat ik teleurgesteld ben over de mensen die deze brief anoniem aan mij hebben gestuurd, de opvattingen die zij verkondigen, opvattingen die kennelijk met een doodsbedreiging moeten worden opgelegd,” schrijft Van ’t Veld in de brief. (Parool)

Burgemeester Van ’t Veld laat weten niet te zullen wijken voor bedreigingen. Ik hoop dat de gemeenteraad dat dan voor een keer ook eens niet zal doen.

Wat vooral niet vergeten moet worden is dat dit soort rabiaat-hatende varkenskoppenfetisjisten NIET de meerderheid vormen, Bij elke Pegidademonstratie komt er een veelvoud aan tegendemonstranten opdagen, de noodopvangcentra voor vluchtelingen krijgen met een dermate groot aantal vrijwilligers te maken dat ze niet eens weten waar ze in te zetten. Dàt vertegenwoordigt het gros van de mensen, maar die zetten niet zo’n grote bek op en/of krijgen niet zoveel aandacht van de media.

PVV/Pegida/varkenskoppenfetisjisten: jullie zijn NIET het volk!