Durf te winnen – geen gezondwinkelenterreur meer in Delfzijl e.o.

Vervolg op dit bericht:

“Project stopgezet na ons protest! Terwijl we dit artikel plaatsten werd bekend dat het project stopt. “Project ‘Fit voor werk’ stopgezet”, meldt de website van ISD. “Het dagelijks bestuur van ISD Noordoost/Werkplein Eemsdelta heeft met onmiddellijke ingang het reïntegratietraject ‘Fit voor werk’ stopgezet. ‘We staan achter de intentie dat uitkeringsgerechtigden actief meewerken aan hun reïntegratie. Gezondheid is daarbij een belangrijk aspect’, reageert Meindert Joostens van de gemeente Delfzijl. ‘De manier van uitvoeren roept echter vragen op. Het is zeker niet de bedoeling dat deelnemers aan het traject zich ongemakkelijk voelen. Het spijt ons dat dit op deze manier is gebeurd. Het is voor ons aanleiding dit traject nu stop te zetten zodat we de invulling ervan kunnen veranderen.’”

Waarmee eens te meer bewezen is dat protest en ons mond opentrekken zin heeft!”

Bron

De gemeente Delfzijl meldt:

Het dagelijks bestuur van ISD Noordoost/Werkplein Eemsdelta heeft met onmiddellijke ingang het re-integratietraject ‘Fit voor werk’ stopgezet.

‘We staan achter de intentie dat uitkeringsgerechtigden actief meewerken aan hun re-integratie. Gezondheid is daarbij een belangrijk aspect,’ reageert Meindert Joostens van de gemeente Delfzijl. ‘De manier van uitvoeren roept echter vragen op. Het is zeker niet de bedoeling dat deelnemers aan het traject zich ongemakkelijk voelen. Het spijt ons dat dit op deze manier is gebeurd. Het is voor ons aanleiding dit traject nu stop te zetten zodat we de invulling ervan kunnen veranderen.’

Bron.