PEGIDA-fascist Astrid Bello wil alle moslims vergassen

Het legioen bezorgde varkenskop-Nazi’s onder leiding van de in Duitsland woonachtige en in hier verboden wapentuig handelende Ed der Schweinekopf Wagensveld laat zich er altijd op voorstaan heel vreedzaam te zijn.
Ze doen werkelijk geen vlieg kwaad.

Stuk voor stuk zijn de bezorgde varkenskoppen tegen islamisering van het avondland lieve, vreedzame mensen.
Neem bijvoorbeeld een van de organisatoren van die massabijeenkomsten van PEGIDA à la de Nürnberger Parteitage zoals verfilmd in Leni Riefenstahl’s ‘Triumph des Willens’ waar in de regel wel anderhalve zwijnskop op afkomt, Astrid Bello. Zij is het toonbeeld van vredelievendheid en verdraagzaamheid en daarom zet ik haar bij deze graag in the picture.

Astrid Bello Edwin Wagensveld PEGIDA

Astrid Bello gaskamers

Gezien? Bezorgde varkenskop Bello is van mening dat wanneer islamitische medeburgers massaal in zee gegooid worden, er toch een aantal overleven omdat ze kunnen zwemmen.
Daarom is volgens haar vergassen in een een van die ‘monumentale kampen’ beter.

Verder is mevrouw Bello dol op lasteren zoals u kunt zien in onderstaand screenshot van haar Facebook-pagina.

2016-03-26 Astrid Bello Visser PEGIDA  laster JPG

Zo. voor het geval u nog denkt dat het wel meevalt met dat ‘ludieke’ spul van PEGIDA: wat ze willen is het vergassen van uw islamitische medeburgers.
Net zoals PVV-fascist Willie Dille uit de gemeenteraad van Den Haag alle moslims middels kernwapens wil uitroeien.

Racisme, fascisme en stemming maken zijn geen meningen en hebben niets van doen met vrijheid van meningsuiting. Het zijn misdaden. Behandel de daders ervan als zodanig.
Racisme? Open je mond en neem er stelling tegen!

Met dank aan ‘Racisten aan de schandpaal.’

[Redactionele noot: dit artikel heeft eerder onder een titel gestaan die zachtgezegd nogal in tegenspraak was met wat de schrijver betoogde. We hebben dit na beraad veranderd. – red.]