Wil PVV’er Fritsma meer zijn dan een laffe schreeuwlelijk?

Dat is de vraag.

Als Fritsma het Marokkanen en Turken wil verbieden tijdens spitsuren de auto te pakken, heeft hij geen sommetje van Verkeer en Waterstaat nodig. Daarvoor moet hij zich uitspreken over het belang dat hij toekent aan een volwaardige rol van deze groepen in de maatschappij. Dan moet hij duidelijk maken waarom hij wel vraagt wat Marokkanen ons kosten en niet wat Limburgers ons kosten. Of 65-plussers. Of gehandicapten. (meer)

7 gedachten over “Wil PVV’er Fritsma meer zijn dan een laffe schreeuwlelijk?”

 1. De PVV wil iedereen die moslim is naar de gaskamers sturen, dat is toch schandalig want moslims doen nooit een vlieg kwaad en houden zich aan alle regels! Al het nieuws over criminele marokaantjes is pure propaganda van pvv-journalisten. Het is maar goed dat er blogs als deze zijn!

 2. Staat er ergens op dit blog dat er geen "criminele marokaantjes" bestaan? Goed dat je het zegt. Dat zal ik dan meteen aanpassen.

 3. Ach domme poco jongens en meisjes, tuuuurlijk word Mercator op jullie stompzinnige moslimofiele dhimmie- blog geband, hij is dat gewoon hoor. Je kan Mercators teksten-ter lering en vermaak-verder lezen op het PVV-forum of FFI-forum.
  Binnen luttele jaren zullen jullie nog kermen onder de sharia van “ach ach hadden we toch maar naar Mercator geluisterd, dat achterlijk moslimkrapuul heeft het zaakje hier helemaal overgenomen!”
  Maar dan is het te laat natuurlijk voor jullie maar dan zit Mercator al helemaal ergens anders waar geen stomme achterlijke in zwarte vodden ronddweilende moslim-apen te bekennen zijn.
  Het ga jullie goed, lik nog maar wat de kont van het meest achterlijke, debiele en geestesgestoorde volkje dat de aardkloot ooit heeft voortgebracht, nl . de MOSLIMS, de navolgers van de geesteszieke pedofiel en anaalfabeet Mohammed.

  Weg met de moslims en de plaatselijke moslimliefhebbers!

 4. Kijk mercator als jij probeert je beledigingen een beetje te minderen, te normaliseren als het ware, en geen verhaaltjes vertelt over mensen die al dan niet opgeknoopt gaan worden, dan ga ik jou niet eens bannen. Ik heb alleen geen zin om me bezig te houden met jouw commentaartjes. Bovenstaande is er weer een voorbeeld van. Wat moet ik daar mee? Laten staan? Wissen? Kuisen? Ik heb geen tijd voor die flauwekul.

  Dus we doen het zo; of je doet normaal of je gaat weg. Maar normaal wordt het sowieso. Met of zonder ban.

Reacties zijn gesloten.