Ooit zullen we de PVV missen…

Dit is een gastbijdrage van @Wilders_Truusje.

De @geertwilderspvv denktank werkt op volle (beerput)toeren om de PS-statenverkiezingen van 2 maart a.s. te gaan winnen met opnieuw prachtige kreten en idem slogans zoals KOPVODDENTAX, maar nu dus ook met TUIGDORPTAX. Wij moeten het bruine volk een handje helpen en hierbij dus wat gratis kreten-zetels materiaal zoals :

KUTMARROKAANSETAX,TURKSETAX, 3e GENERATIETAX, IMPORTBRUIDENTAX, VOORHUIDTAX,
ANTILLIAANSEOVERLASTTAX, POOLSEARBEIDERSTAX, VROUWENBESNIJDENISTAX, MOSKEEGETOETEROVERLASTTAX, KORANLEZENTAX, GRIEKSEGRENSVLUCHTELINGENTAX, BURKATAX, SNOR&BAARDTAX, SPLEETOGENTAX EN TENSLOTTE SCHOTELANTENNETAX.

Het is inmiddels overduidelijk dat @herobrinkman, net als opperführer WILDERS zelf, ook solliciteert naar een beveiligings-status-symbool actie waar de stemmers (het volk) voor de kosten mogen opdraaien.

Dat GOD EN ALLAH er maar NU voor mogen zorgen dat geen 1 maar 8 mio stemmers het PVV vakje weten te besmeuren met het democratische rode potlood, dan zijn we tenminste van het CDA en de VVD af.

6 gedachten over “Ooit zullen we de PVV missen…”

 1. “Het is inmiddels overduidelijk dat @herobrinkman, net als opperführer WILDERS zelf, ook solliciteert naar een beveiligings-status-symbool actie waar de stemmers (het volk) voor de kosten mogen opdraaien”

  Wees maar blij dat wij (het volk) de kosten voor de beveiliging betalen, als we dat niet doen, regelen ze dat zelf en dan zitten we straks opgescheept met een rechts extreme beweging MET eigen knokploeg. 😎

 2. Hoe harder men ageert op de PVV des te sterker zullen ze worden. Het enige dat de politieke PVV tegenstanders laten zien is dat PVV het niet goed doet en de rest wel….
  Waarom zijn er dan zoveel PVV stemmers… Veel mensen zijn niet al te intelligent, maar zoveel domme mensen kennen we in Nederland nou ook weer niet.

  Er mag (moet) een grens getrokken worden in het hoever wij onze Nederlandse waarden en normen laten varen om de zgn. niet autochtone Nederlanders een welkom gevoel te geven.
  Nederland is van de Nederlanders en ik vind niet dat mij iets verboden of ontzegt mag worden ten faveure van nieuwe inwoners van ons land.
  Welkom allemaal maar, wij hebben onze regels, onze afspraken en als die niet bevallen… ga dan eens een tijdje in Frankrijk of Duitsland wonen. Wellicht mag je daar wel alles wat je in je eigen land mocht.

  Let wel.. ik acht mezelf verre van racistisch en behoorlijk Sociaal, maar ik kan heel goed begrijpen dat zoveel mensen een proteststem uitbrengen.
  Zelf heb ik ca. 8 medewerkers in dienst met een Islamitische achtergrond… bidden op vrijdag prima, daarvoor pas ik het rooster aan… 4 of 6 weken aaneengesloten zomervakantie… prima daarvoor pas ik het rooster aan. bitterhapjes op een personeelsfeest.. okay voortaan ook kipnuggets voldoende op de schaal…. maar ze praten wel Nederlands tegen me… ze hoeven niet in een Burka te verschijnen en we zijn gewoon elkaar de hand te schudden … man of vrouw, Aan laatst genoemde zaken hou ik wel vast en als dat overboord moet… heeft die pruik (God of Allah) verhoede … ook mijn stem.

 3. Richard Schreef:

  Hoe harder men ageert op de PVV des te sterker zullen ze worden. Het enige dat de politieke PVV tegenstanders laten zien is dat PVV het niet goed doet en de rest wel….
  .

  Van de Partij Van de Vuilspuiters wordt gewalgd door weldenkend multicultureel Nederland, het is niet eens een partij maar een eenmansdoctrine. Het fascistoïde bewegingkje is hier dan ook geen toekomst beschoren, misschien in keppeltjesland. ❗

Reacties zijn gesloten.