Krapuul Newsroom 12-febr-2011

Hoofddoekjesprotest in Limburg – Donner (CDA) ergert zich aan PVV en VVD – Hoe de ratten Verhagen en Bleker (CDA) Klink pootje lichtten – Vijfenzestig jaar, gevolg flauwe grappen – Nederlanders naar Kunduz, kabinet laat er geen gras over groeien – Tuigdorpen bestaan al – Rechts aan de macht, alles naar de markt


– M I D D A G – E D I T I E –


#M1 Hoofddoekjesprotest in Limburg
Zo de eerste staat!

Het Limburgse PvdA-Statenlid Weike Medendorp heeft vrijdag de hele dag een hoofddoekje gedragen in het provinciehuis, meldt de Limburgse omroep L1.

Ook ik loop wel eens met het idee om er een op te doen. Waarom? Omdat mijn moeder er ook mee liep en mensen die er nu mee lopen ineens besmet zijn! Dat is toch te achterlijk voor woorden? Alleen omdat een of andere malloot die zijn haar altijd afgrijselijk heeft zitten zegt dat ze (de hoofddoeksjesdragers) ons gaan onderdrukken! Ik ben voor een nationale hoofddoekjesdag! *ga nog even uitbroeden hoe dat geregeld moet worden*. 👿


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O6 Donner (CDA) ergert zich aan PVV en VVD
Nou, laat ik dat nou ook doen! 😥


#O5 Hoe de ratten Verhagen en Bleker (CDA) Klink pootje lichtten
Ja, het lijkt al zo lang geleden. Ab Klink die zijn kont tegen de krib gooide en ‘nee’ zei tegen samenwerking met de Grote Lijder. Maar de superratten Verhagen en Bleker (die een leuke post in het vooruitzicht was gesteld) wisten daar wel raad mee. Lees hier voor een kijkje in de niet zo frisse keuken van het CDA. Christelijk, naastenliefde, respect – zijn toch geen woorden die bij mij op komen als ik dit lees.


#O4 Vijfenzestig jaar, gevolg flauwe grappen
Zeker als ze van ene partijidioot Martin Bosma (PVV) komen. Alsof de PVV zelf niet één grote grap is! 😀


#O3 Nederlanders naar Kunduz, kabinet laat er geen gras over groeien
De eerste 30 voorbereiders voor de ‘politiemissie’ in Kunduz zijn al aangekomen en aan het werk gezet. Het wachten is nu op de eerste slachtoffers die naar huis terugkeren. Want het is er o zo rustig hoor, daar in Kunduz!


#O2 Tuigdorpen bestaan al

Minister-president Mark Rutte loopt niet warm voor het idee van PVV-leider Geert Wilders om overlastplegers bij elkaar te zetten in aso-dorpen. „Die tuigdorpen zijn er al. Dat zijn gevangenissen”, reageerde Rutte vrijdag na afloop van de ministerraad. „Hij wordt op zijn wenken bediend.”

😀 😀


#O1 Rechts aan de macht, alles privatiseren

Uitvoerende taken afstoten naar de marktIn een toelichting op de via NRC Handelsblad uitgelekte plannen voor een bundeling en afslanking van de uitvoeringsinstellingen, zegt Donner sommige uitvoerende taken te willen afstoten naar de markt, en daarbij op andere manieren het publieke belang te willen waarborgen.

Donner (CDA) laat weten dat al die Rijksambtenaren die ontslagen zouden moeten worden vanwege de bezuinigingen, helemaal niet ontslagen hoeven worden. Nou eerst zien, dan geloven.

Plus, rechts is weer de ‘baas’ en dan gaan we weer heerlijk allerlei taken van de overheid afstoten aan commerciële bedrijven. Heeft dan niemand wat geleerd van het verleden? Of ben ik de enige die zo oud is om dat nog te weten? ❗


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

8 gedachten over “Krapuul Newsroom 12-febr-2011”

Reacties zijn gesloten.