GESCHOKT! zijn politici over discriminatie in Nederland

“Politici” staan nu eenmaal volledig in “de samenleving”, commissariaatje hier, voorzitterschapje quango daar, en Wilders hebben ze nog nooit gehoord of op de 140-tekens, namens Het Volk, gelezen:

Een bericht op social media van de Haagse Telegraaf-journalist Alexander Bakker, dat twee Marokkaanse vrienden van hem vanwege hun afkomst werden geweigerd bij een café op het Plein, heeft voor geschrokken reacties van politici gezorgd. Zowel in de gemeenteraad als in de Tweede Kamer willen politici dat hiertegen actie wordt ondernomen.

Alexander-Bakker“Vanavond met Appie El Massaoudi en Zakaria Taouss geweigerd bij Barlow”, schrijft Alexander Bakker op Facebook. “Alle Nederlanders uit ons gezelschap mogen naar binnen, maar de twee heren worden met smoesjes buitengehouden. Niet veel later volgen nog meer smoesjes en excuses van de chef beveiliging. Bij vertrek op het Plein achtervolgen twee agenten ons om verhaal te halen. Niet ons verhaal, maar het verhaal van de portier. Staan die jongens bij deur soms boven de wet?”

In wat voor Nederland wonen die “politici” dan toch eigenlijk?
Bron