Krapuul Newsroom 13-febr-2011

Maakt VVD misbruik van belastinggeld? – De verwaten onkunde van godwinnende Geert – Dienstauto Joustra, ja hoor weer Kamervragen van de PVV – Met Geert lijkt het nog goed te gaan


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O4 Maakt VVD misbruik van belastinggeld?
Bij de aftrap van de verkiezingscampagne van de VVD is luid giechelend het eerste 130 km bord onthuld. Want oh wat waren ze er blij mee dat mensen nu toch echt dankzij de VVD maximaal 130 km mogen rijden!!! Ook al scheelt dat een kwart seconde of zoiets, wil ik van af zijn. (zie ook Newsroom 4 febr #O4) Is hier sprake van misbruik van belastinggeld ten behoeve van een eigen campagne?? Gaat de PVV al Kamervragen stellen? Lijkt me wel!


#O3 De verwaten onkunde van godwinnende Geert
Mooi stuk van Han van der Horst over hoe Geert in de fout is gegaan op zijn eerste dag van het vervolg op circus Wilders in de rechtzaal.

Lees de rede van Wilders nog eens en laat het tot je doordringen. Elites voeren een totale oorlog tegen de bevolkingen van Europa. Zo legt de politicus van het jaar een direct verband tussen dr. Joseph Goebbels van wie deze term afkomstig is, en de “multiculturalistische elites”. Dat is wat ze op het internet een godwin noemen, je tegenstander in verband brengen met Hitler en het nationaal-socialisme. Daarom is het niet alleen een absurde, maar ook een kwaadaardige beschuldiging. En we mogen vrezen dat we hem uit de mond van PVV-ers nog vaak te horen krijgen. Dr. Goebbels, die het vak van propagandist verstond, doceerde het immers tachtig jaar geleden al: “Als je een leugen maar vaak genoeg verteld, wordt hij op den duur geloofd”. Ik bedoel als de Leider, als Hij mag godwinnen, dan mag ik het ook. Dan ben ik óók nog niet klaar.

En dan maar blijven ontkennen dat hij een fascist is! Wij zullen blijven herhalen dat hij wél een fascist is en dat de PVV een fascistische groepering is, net zolang tot iedereen dat gelooft. Want die smerige truc kennen wij ook.


#O2 Dienstauto Joustra, ja hoor weer Kamervragen van de PVV
Hoppa, weer euro 2.000,– weggegooid. De PVV wil weten waarom Joustra, opvolger van Pieter van Vollenhoven, een dienstauto nodig heeft. Laten ze eerst even naar hun eigen Geert kijken, die heeft niet alleen auto van onze centen maar ook een stuk of zes klerenkasten die hem moeten bewaken. Met nog een of twee volgauto’s wordt dat een buurt terroriserend konvooi. Worden ook ingezet om in Brussel te gaan winkelen, waar mw. Wilders zo graag winkelt en dat blijkbaar niet met de trein of eigen auto kan doen. Wel allemaal van onze belastingcenten!


#O1 Met Geert lijkt het nog goed te gaan
Ik ga niet mee in de eigenlijke titel van Martin Sommer, die is ‘Met Geert gaat het goed’. Als ik zie wat zijn gedrag gisteren heeft veroorzaakt na zijn twitter debacle, dan kan het niet anders dan dat er toch nog mensen zijn die niet zomaar achter hem aanlopen. Dat geeft mij hoop, misschien valse hoop, maar hoop is het enige dat doet leven. Van mij mag Geert ontzettend op de bek gaan met de PS verkiezingen, amper een zetel omdat er niemand op de PVV komt stemmen. Dat zou een mooi cadeautje zijn op 2 maart, hoef ik niks voor mijn verjaardag! 😀


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

2 gedachten over “Krapuul Newsroom 13-febr-2011”

Reacties zijn gesloten.