Krapuul Newsroom 14-febr-2011

De draaikonten van de PVV hebben ons verraden! – Dag 2 proces Wilders – Geert Rustigers – PVV gaat in Senaat braaf jaknikker zitten spelen – Sluiting bibliotheken ramp voor samenleving – VVD wil in Limburg scoren met 130 km


– M I D D A G – E D I T I E –


#O6 Acties bij OV
Er zijn acties bij OV en ja dan kun je net zo goed tegelijk even actie voeren tegen die PVV, verraaiers van Henk en Ingrid:

‘Deze regering heeft met steun van de PVV schijt aan ons Amsterdamse ov’. Een van de actieleiders riep de aanwezigen toe: ”Die draaikonten van de PVV hebben ons verraden. Ze moeten niet denken dat we hier mee ophouden als ze de plannen niet terugdraaien. Wij gaan door!” (ANP)


– O C H T E N D – E D I T I E –


#O5 Wilders procesje vervolg
Voor de echte sadomasochisten onder ons: om 9:45 uur begint hier dag 2 van het proces Wilders. Even in herinnering brengen; vorige keer kwam Geert met den Totalen Krieg. Ben benieuwd met welke fantasie uit het Derde Rijk hij vandaag zijn punt weet te maken.


#O4 Geert Rustigers
Geert Rustigers maakt zich oprecht zorgen over de vloedgolf van monocultuur en intolerantie die dit land overspoelt. (Geertrustigers.nl)


#O3 PVV gaat in Senaat braaf jaknikker zitten spelen

PVV wil gedoogakkoord in Eerste Kamer honoreren
De lijsttrekker van de PVV voor de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, zei tijdens het debat dat zijn partij ook in de Eerste Kamer een “betrouwbare partner” zal zijn voor VVD en CDA. Formeel is de PVV-fractie in de Eerste Kamer straks niet gebonden aan het gedoogakkoord, maar De Graaf wil zich er wel aan houden.

Braafste jongetje van de klas gaat de PVV zijn, niet wat goed is voor het land, zelf nadenken over wetsvoorstellen. Welnee, gewoon ‘Jazeker O Grote Lijder, Uw wens is ons bevel’. 😥


#O2 Sluiting bibliotheken ramp voor samenleving
Door de bezuinigingen die dit kabinet koste wat kost door wil voeren, zullen er 300 van de 1000 bibliotheken moeten sluiten. Dit betekent minder mogelijkheden voor een ieder om te lezen of informatie te verkrijgen, maar ook minder mogelijkheden als ontmoetingsplaats. Hoe zorgen we dat de mensen dommer worden (minder lezen) en er minder samenhang komt in een gemeenschap? Nou zo dus! Met dank aan de kwallen in Den Haag.


#O1 VVD wil in Limburg scoren met 130 km
Ja, ja de verkiezingen komen er aan en ze krijgen allemaal de kriebels. VVD, winnaar met sigaren uit eigen doos geven en wel/geen extra politiemensen, heeft weer een briljant zoethoudertje: ook in Limburg moeten mensen het recht hebben om in de file te staan bij een bord van 130 km!!! Goed plan! 😀


‘Krapuul Newsroom’ is een dagelijkse draad met korte berichtjes, nieuwtjes en links voornamelijk samengesteld door Keira en soms aangevuld door jvdheuvel. Tips kunt u in de commentaarsectie zetten, of nog mooier, schrijf zelf een mooi blog- of nieuwsbericht, via ons Open Podium.

18 gedachten over “Krapuul Newsroom 14-febr-2011”

 1. Oproep in de pers om smakeloze geert-cartoons te maken. een probaat middel om te voorkomen dat geert in de buurt komt
  http://www.depers.nl/binnenland/545306/Maak-een-Geert-cartoon.html

  “Vertel de PVV waar de cartoon hangt, en waar ze méér dan welkom zijn voor een goed gesprek! Dan krijgen ze het in de campagne nog erg rustig. Kan geen kwaad. Met al die dubbelfuncties.”

  ’t is overigens wel politiek correct om de cartoon van Adriaan smakeloos te vinden, maar: hij zegt wel wat wij denken!

 2. Hartstikke leuke oproep 😈

  En die moeten wij dan zeker allemaal hier hosten zodat ik straks voor de rechter mag vertellen hoe grappig en leuk dat is. 😀

 3. jvdheuvel Schreef:

  Hartstikke leuke oproep
  En die moeten wij dan zeker allemaal hier hosten zodat ik straks voor de rechter mag vertellen hoe grappig en leuk dat is.

  Leuk toch 😈 😈 volgens mij zijn al de redactieleden mede verantwoordelijk , dus mogen we met ze allen het eerste tuigdorp bevolken … Mag jij als hoofdredacteur nr 00000001 op je arm getatoeëerd

 4. jvdheuvel Schreef:

  Hartstikke leuke oproep
  En die moeten wij dan zeker allemaal hier hosten zodat ik straks voor de rechter mag vertellen hoe grappig en leuk dat is.

  Toch wel lastig dat we geen schaduwforum hebben. 😛

  Bij cartoons over “publieke personen” heb je echter aardig wat speelruimte, dus zolang het blijft bij “parodie” of “mogelijk beledigend als het geen publiek persoon was geweest” (etc etc etc), blijft je deurmat waarschijnlijk van juridische epistels verschoond.

 5. Een of andere viespeuk gaat daar ook nog eens uitgebreid foto’s van maken. 😯

  Overigens sinds die PVV verkiezingsposters nu ook hier in de buurt hangen voel ik een verschrikkelijke aandrang om met een zwarte stift behoorlijk te gaan Godwinnen. Geen idee waar dat nu vandaan komt.

  PS: Uit eigen ervaring weet ik overigens ook dat schildpaddenpoep behoorlijk kan stinken, en dat sommigen hoogst onaangenaam en ronduit vals gedrag kunnen vertonen, dus er zijn wel meer paralellen met de gemiddelde PVV malloot.

 6. @#01
  Een stop licht en weg is je tijdwinst , je kan trouwens beter zeggen , je tijdwinst is weer weg zodra je bij het eerste stop licht komt.
  Het zal wel boetes schelen trouwens , voor de pc-hoofdstraat-trekker hufters.

Reacties zijn gesloten.