Hero Brinkman: politieman niet loyaal aan de partij subiet ontslaan!!

Proost! LOL
He heheheheeeeeeeeehhhhhh sorry maar ik vind vandaag wel een lollig dagje. Ik lees en schrijf allemaal gekke dingetjes, zoals bijvoorbeeld hier een strak plan voor de PVV over hoe ze de “sarcastische neo-socialisten van Krapuul” kunnen opruimen, en Geert die zich begint te ergeren aan mensen die steeds in het nieuws zijn maar niks realiseren. LOL.

Maar zoals gewoonlijk treffen we de allergekste dingen weer eens aan in de Telegraaf, waar wij dit citaatje aantroffen van Remco Spaninx, teamleider van bureau communicatie van de politie Rotterdam Rijnmond;

‘Machiel van de PVV is rijp voor langdurige consultaties met een psycholoog… “ieder hoofddoekje doet hem pijn”… och arme stumper’, schrijft Remco Spaninxs op zijn Twitter over Machiel de Graaf. (Telegraaf)

Natuurlijk is de eerste PVV Pavlov reactie alweer binnen: ontslag op staande voet, aldus verordonneert Hero Brinkman.

Gekke dingetjes schrijven over gekke PVV’ertjes zoals Machiel de Graaf is niet weggelegd voor politiemensen, begrijp dat toch. Die moeten Trouw zweren aan Den Lijder. Alleen wij mogen schrijven over gekke PVV’ers als Machiel de Graaf en zijn raadselachtige wijvenpijntjes. Voorlopig dan.

Ondertussen wel weer heerlijk KEIHARD gelachen en de dag is nog jong. 😆

9 gedachten over “Hero Brinkman: politieman niet loyaal aan de partij subiet ontslaan!!”

 1. Vrijheid-van-meningsuiting-crisis.
  Vroeger werd een politicus geacht zich in zijn uitlatingen bewust te zijn van zijn voorbeeldfunctie. Tegenwoordig moet juist een politicus alles kunnen zeggen, vinden we. Vooral om Wilders en zijn grote schare kiezers niet tegen de borst te stoten.
  goed voorbeeld doet goed volgen, moet de teamleider communicatie gedacht hebben.
  Treed daar maar eens tegen op.
  Ik kan me in elk geval niet voorstellen dat een teamleider communicatie niet weet dat twitter een openbaar medium is en niet een gewone borreltafel binnenskamer. #UItdagend.

 2. Klinkt Berüfsverbot Limburgs genoeg ?? T’is toch Godgeklaagd dat Fascistoïde mishandelaars van geboeide arrestanten lijsttrekker van PVV Friesland kunnen worden maar dat een beetje kritiek op Wilders en zijn Neo-NSB al ontslagreden zou zijn …

 3. “Natuurlijk is de eerste PVV Pavlov reactie alweer binnen: ontslag op staande voet, aldus verordonneert Hero Brinkman.”

  Vervolgens, door de knie schieten. (naar eigen maffioso stijl)
  Daarna standrechtelijk executeren en uit het land verwijderen (zoals met elke linksche hoort te gebeuren)

  Stem PVV.

 4. nexus m. Schreef:

  “Natuurlijk is de eerste PVV Pavlov reactie alweer binnen: ontslag op staande voet, aldus verordonneert Hero Brinkman.”
  Vervolgens, door de knie schieten. (naar eigen maffioso stijl)
  Daarna standrechtelijk executeren en uit het land verwijderen (zoals met elke linksche hoort te gebeuren)
  Stem PVV.

  Dat standrechtelijke gaat wel lastig als je eerst door de knieën geschoten bent.

 5. Wanneer verdwijnt Hero? In principe moet hij zijn eigen raad opvolgen, bij zoveel rotzooi veroorzaken; ontlsag of bij de parkeer politie bij Texel. Al vraag ik me af of de argeloze toerist blij moet zijn met Hero?!

 6. Een grapje is al reden voor ontslag op staande voet wat de PVV betreft. Een grapje over iemand die niet eens in het kabinet zit…

  Vrijheid van meningsuiting is wel erg relatief voor de PVV.

 7. “Spaninxs mag in het vervolg niet meer op persoonlijke titel twitteren”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/9013354/__PVVer_rijp_voor_psycholoog__.html

  Ahum een baas die z’n werknemer verbiedt om op persoonlijke titel te twitteren en gebruik te maken van zijn vrije meningsuiting, nou dat lijkt mij een inbreuk op de vrijheid van meningsuiting. Waarom hoor ik de PVV niet daarover?? Ach juist, die nemen het alleen maar op voor de vrijheid van de PVV meningsuiting. Ik durf te wedden dat als een politieagent iets negatiefs zou zeggen over een linkse partij de PVV die agent zou toejuichen en zeggen dat hij alle recht heeft om iets negatiefs te zeggen over linkse partijen want vrijheid van meningsuiting.

Reacties zijn gesloten.