Gewelddadige reactie op komst twaalf vluchtelingen te Hoogvliet

Terwijl Amerika voor minstens de komende vier jaar een racistische proto-fascistische natie geworden is, zitten de bezorgde razzialeiders in eigen land ook niet stil. Een bijeenkomst in de Rotterdamse wijk Hoogvliet over de huisvesting van maar liefst TWAALF vluchtelingen MET verblijfsvergunning, liep in Rotterdam zo uit de hand dat wethouder Schneider (Leefbaar) door de politie werd geadviseerd te vertrekken.

De informatiebijeenkomst ging over de huisvesting van twaalf statushouders (asielzoekers met een verblijfsvergunning) in de gemeentewerf aan de Kapershoekseweg. Omwonenden zijn woedend over de komst van de vluchtelingen en de communicatie van de gemeente. Ze vinden dat ze voor een voldongen feit zijn geplaatst. (AD)

Het lijkt geen toeval dat Den Lijder tegenwoordig het Rotterdamse AD als spreekbuis kiest. Twáálf vluchtelingen, en dan toestanden waarbij een wethouder, nota bene van de toch fris xenofobe Leefbaar partij, zo ongeveer fysiek bedreigd wordt??? Ik zeg: met het waterkanon en de lange lat eroverheen en iedereen die verder nog iets durft te flikken tegen die vluchtelingen de wijk uitzetten, in een containerwoning plaatsen en hun woning aan vluchtelingen aanbieden. Wanneer gaat de overheid eens optreden tegen dit soort fascistisch, gewelddadig tuig?