Partij voor de “Vrijheid” legt weer iemand het zwijgen op

Ja het is toch wat. Freedom of speech. Vrijheid van meningsuiting. Het absolute allermooiste, allerbeste wat er is. Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht. Je weet toch.

Al tranen in je ogen van ontroering?

Veeg maar weer af.

“De politie kan wel wat les gebruiken wat betreft sociale media”, aldus de politievakbond ACP.

Want gisteren hadden we dus die politieman die PVV lijsttrekker Machiel de Graaf “een stumper” noemde op Twitter.

Nou en dat kan natuurlijk niet. Vanzelfsprekend is het deze man nu VERBOTEN om op persoonlijke titel te twitteren, maar om dit soort afschuwelijke problemen in de toekomst te voorkomen gaan we de andere politiemannen trainen om te allen tijde tijdens de omgang met sociale media Onvoorwaardelijke Trouw Aan De Lijder en De Partij te tonen.

Of bek dicht natuurlijk, zo flexibel is de Partij voor de “Vrijheid” dan ook wel weer op het gebied van de vrijheid van meningsuiting.

5 gedachten over “Partij voor de “Vrijheid” legt weer iemand het zwijgen op”

 1. De ACP hield hun bek toen de “geboeide arrestanten op hun bek mepper ” Fractielijer voor PVV Friesland werd , maar heeft wel kritiek op PVV critici ….. Wat betekent ACP eigenlijk Altijd Collaborerende Politie .
  niet ACAB maar ACPAB

 2. Het lijkt me voor de hand liggen dat de lessen gegeven zullen worden door de teamleider communicatie.

 3. Al Bakrastani Schreef:

  De ACP hield hun bek..

  Raar, een vakbond is er ter ondersteuning van de leden toch? Dus als ze wijselijk hun klep houden als zo’n aggressief stuk vreten zijn pet aan de wilgen hangt snap ik dat wel. Opgeruimt staat netjes toch? Maar nu hadden ze die twitterende politieman juist moeten steunen, niet afvallen.

 4. Wat is de volgende stap? Majesteitsschennis uitbreiden tot alle gekozen vertegenwoordigers?

  Wat zijn het toch een jankerts.

 5. De politie is zeker vergeten dat het gehele politie apparaat in 1942 vrijwillig is overgelopen naar de Nazi’s.De politieke waarheid!!!

Reacties zijn gesloten.