43 gedachten over “Waffel-SS”

 1. Geert is van de Waffel-SS en schiet mensen dood die op zijn lange tenen staan. Misschien een kanshebber voor de Joop prijsvraag, misschien ook niet.

 2. @ 1 Huib. Nou als ik een beetje fantaseer, zie ik de huishouding van Henk & Ingrid die zijn verworden tot zieltogende lillende kwallen dankzij hun Meester; en Hem, gedrapeerd over zijn lange tenen, dan nรณg dankbaar zijn dat ze zรณ in gekozen slavernij hun laatste fluimen mogen uitrochelen voor `De Lijder’. ๐Ÿ˜†

 3. Geert kan niet op zijn teennagels bijten want er liggen albino zeehonden op die hem aanbidden. Daarom pakt Geert zijn pistool om een of andere wanhoopsdaad uit te voeren, welke dat zal zijn wordt overgelaten aan de fantasie van de kijkert.

 4. beste huib

  heeft u de cartoonrellen gemist?

  op joop werd een oproep gedaan om tekeningen over wilders te maken zie:
  http://www.joop.nl/show/detail/artikel/joop_presenteert_de_grote_wilders_cartoon_test/

  Ik ging in op de oproep

  Het was de bedoeling grenzen op te zoeken in cartoons

  de gewraakte cartoon van soeterbroek had ook een kampbeulige wilders

  mijne heeft echter een kek pistooltje en de langste tenen ter wereld
  en zijn slachtoffers zijn mensen maar zouden ook zeehondjes kunnen zijn

  waffel ss is natuurlijk een nazi verwijzing naar waffen ss
  in het geval van wilders ;
  hij heeft een grote waffel en heeft tevens een hekel aan anderen met een grote waffel
  u bent niet in het bezit van een grote waffel…wellicht ontgaat u dan de grap

  mv

  Excellentie Zwembad

  PS ik heb nog een andere mooie gemaakt maar joop is weer eens onbereikbaar ๐Ÿ˜ก

 5. en trouwens waffel ss verwijst ook nog naar de hooligans die zich zijn aanhang noemen

  u weet wel die types waar een van uw mede redactieleden aangifte tegen heeft gedaan

  (wacht nog steeds op een antwoord van die meneer)

 6. overigens had jolanda m prima door

  eigelijk verliezen cartoons aan daadkracht als je ze zelf uit moet leggen

  dus vergeet wat ik schreef ๐Ÿ˜ณ

 7. De Profeet Schreef:

  vieze linkse drap hier zeg. kut,neuken,haten,schelden,demoniseren. je leest hier wat zeg

  Sorry dat we niet het hoogstaande niveau van Geen Stijl en andere door jou geliefde Pro-Wilders sites aanhangen , Neuqen en fappen zijn geschreven uitdrukkingen van de Rechts Nederlandsche linguรฏstische superioriteit die we hier gewoon niet bereiken … Sorry hoor en veel plezier op je rechtse “Parallel Onaneer sites ” lekker fappen met je vriendjes die het allemaal met je eens zijn .. ๐Ÿ˜€

 8. Daadkracht? Misschien ‘zeggingskracht’.
  Cartoons met daadkracht tekenen in de betekenis van ‘uitvoering’ lijkt mij gelijk aan een enkele reis rechtbank.

  Hier is Joop ook plat. Ik vreesde al censuur van mijn werkgever. FN mag ik ook al niet bezoeken.

 9. Vrijheid van meningsuiting, in Nederland een recht . Recht? Als Geert Wilders zijn mening zegt heeft hij constant 5 of 6 man bewaking nodig omdat hij anders voor zijn veiligheid moet vrezen.
  Zwaardere straffen voor misdaden? Ja. Rechters die verdachten van kindermisbruik veroordelen tot een taakstraf, Bah, Bah en nog eens Bah. Betere zorg voor onze ouderen? Ja. Onze ouderen hebben de verzorgingsstaat opgebouwd, aan hun harde werk hebben we de tegenwoordige goede sociale voorzieningen te danken. Dierenpolitie? Ja, omdat er nog steeds mensen zijn die ook de rechten van dieren nodeloos schenden, getuige de excessen die we vaak genoeg op radio of tv vernemen. Geert Wilders durft tenminste te zeggen wat veel mensen in Nederland denken maar niet durven te zeggen. Getuige meer dan 1 miljoen kiezers en nog wel meer mensen die het diep in hun hart wel met hem eens zijn maar er niet voor uit durven te komen. Laten we eens ophouden met het eeuwig zwart maken van Geert Wilders en de PVV. ALSOF AL DIE JAREN PAARS KABINET ONS ZOVEEL GOEDS HEBBEN GEBRACHT.

 10. @ v.d. heuvel: JA!! Ook ik heb PVV gestemd. En ga dat binnenkort weer doen. Omdat het tijd wordt dat Nederland verandert. Geert heeft mijn steun. En nee, ik heb geen problemen met een multiculturele samenleving zoalng we met z’n allen ons best blijven doen om er dan ook iets goeds van te maken.
  En Nee, ik heb geen moeite met buitenlanders,, iedereen die asiel aanvraagt en hier zijn best doet om in te burgeren is voor mij van harte welkom. En Ja!! Sommige dingen die Geert Wilders zegt kunnen wel eens op het randje zijn.

  @ vd heuvel: Als u zich aangesproken voelt kan ik daar helaas niets aan veranderen, nogmaals, we leven in een vrij land met vrijheid van meningsuiting. Ik kan respect opbrengen voor de mening van anderen, al hoef ik het daar niet mee eens te zijn.

  Als we de PVV gaan vergelijken met de Waffen-SS, Gestapo en dergelijke dan worden meer dan 1 miljoen Nederlanders collectief beledigd. Vrijheid van meningsuiting is toegestaan mits het niet beledigend, kwetsend e.d. is. Degenen die Wilders vergelijken met de ss en dergelijke zijn in mijn optiek dan net zo fout bezig als degenen die ze lopen te verwensen.

 11. Ach selectieve verontwaardiging is tegenwoordig volkssport numero 1. De PVV mag blijkbaar 1 miljard mensen wegzetten als mensen die een fascistisch geloof aanhangen, maar als men de spot drijft met de partij van die 1,5 miljoen mensen zijn ze met zn allen verontwaardigd. Kom op zeg!

 12. @john

  totaal off-topic

  maar ik ga toch even op je in
  wilders gedoogt dit kabinet toch?

  die breken alles af wat die hardwerkende bejaarden voor elkaar gekregen hebben
  zeker het hele sociale aspect bleek een leugen

  net als hitler trouwens die ook leuke zaken beloofde tot ie eenmaal aan de macht kwam

  maar even waar het om gaat
  de oproep van joop.nl was cartoons te maken ; die gaat de redactie dan aan wilders voorleggen en dan mag wilders zelf besluiten welke hij te ver vindt gaan.
  Da’s ook logisch want Wilders is de enige in Nederland die het verschil kan zien tussen smaakvol en smakeloos.

  Daarom heeft ie ook zo’n mooi kapseltje

  Wellicht wordt het tijd voor een smaakpolitie die ontaarde kunstuitingen een keihard gaat aanpakken!

 13. John. Schreef:

  Vrijheid van meningsuiting is toegestaan mits het niet beledigend, kwetsend e.d. is.

  Goh? โ“ En dat bepaal jij? Degene die kwetst is je Meester. Mag daarop fatsoenlijk worden gereageerd?
  Zo te horen niet. Luister vent: als Hij `meningsuiting’ voorstaat mag Hij ook worden tegengesproken door degenen die het niet eens zijn met Zijn bruin gebral. ๐Ÿ˜€

 14. @ Zwambot,

  smaakpolitie bestaat al, kijk maar naar sbs 6. Mvg. John. misschien kunt u uw tijd beter besteden dan het via deze blog afgeven op bepaalde politici, de hele hetze die tegen de pvv wordt gevoerd zal ze uiteindelijk alleen maar sterker maken.

 15. @ 27 zwambot

  Nou, ja van mij mag het wat minder met wat die aankomende babyboom heeft opgebouwd. Uiteindelijk ga ik het betalen. Zij zijn de verwendste generatie ooit in de geschiedenis van NL en de welvarendste. Laat ze zelf betalen voor zichzelf. Mijn probleem met hen is dat ze nu cashen terwijl ik ervoor opdraai, terwijl ze de geldkraan dichtdraaien voor mijn generatie. Zie studiebeurs. Ik mag langer werken en krijg minder voor mijn zorg. Dit is wat mij betreft het ultieme babyboomkabinet. En het proletariaat trapt er met open ogen in. Dus mijn steun behoeft dit kabinet niet, want die komt niet op voor het volk, en Wilders ook niet om de redenen die ik net opnoemde. Wilders is een charlatan die met dit kabinet via het gedogen opkomt voor de volvo-generatie met 2 auto’s voor de deur, met een vrouw die uit verveling niet weet wat ze moet doen en dus maar bij een Yoga club gaat. Wilders is een yuppensteuner.

 16. @ Zwembad, pff je kan zo door als VVD stemmer.Laat het volk maar betalen voor onze premies en de leukste der listen. Hhahahahaha…………………………………………………….Laat ze langer werken voor je, terwijl jij op pensioen gaat. En weet je wat haal nieuwe arbeiders binnen uit Oost-Europa, laat ze goedkoop werken in je bedrijf en geeft achteraf “links” de schuld. ๐Ÿ™

 17. klopt, ik zou zo een partij willen oprichten. Partij van de afschaffing van de kinderbijslag. Voor VVD-ers wel te verstaan.

 18. John. Schreef:

  PVV. ALSOF AL DIE JAREN PAARS KABINET ONS ZOVEEL GOEDS HEBBEN GEBRACHT.

  Hoef je niet te schreeuwen, hoor. Alle VVD-ers zijn tegenwoordig voorzien van gehoorapparatjes.

 19. @ John

  De VVD heeft tijdens 8 jaar paars aan loonmatiging kunnen doen, de top van het bedrijfsleven vol op kunnen laten zakkenvullen, volop bezuinigd en ervoor gezorgd dat de Gulden te laag in de Euro werd ingeschaald. Het spaargeld van gewone mensen werd op die manier ontwaard. De grootste legale roof van de afgelopen 50 jaar.

  En jij wilt nog meer rechts beleid? Interessant.

 20. Nog maar een keer dat lijstje dan: ๐Ÿ˜‰

  In de regering gezeten van 1 januari 1960 โ€“ heden:

  CDA (+voorgangers): 84,5%
  VVD: 68,4%
  PvdA: 45,5%
  D66: 32,8%
  PPR: 9,0%
  CU: 7,1%
  DSโ€™70: 2,1%
  LPF: 1,7%

  CDA en/of VVD in kabinet: 100,0%
  Paars I+II: 15,5%

Reacties zijn gesloten.