NVU op bezoek bij Thierry Baudet en Theo Hiddema

Dat u dacht ‘ik stem op Thierry Baudet, dat is toch iets minder vulgair dan de PVV’.

Immers, de man ligt op een vleugel en gebruikt moeilijke woorden als oikofobie.

Echter, daarnaast blijken hij en die toch zo goed geklede wandelende levervlek Theo Hiddema bijeenkomsten te organiseren waar de NVU gezellig op bezoek gaat. De NVU? Ja, de NVU. De Nederlandse Volksunie. Die van Joop Glimmerveen. Die ja.

“Thierry Baudet opende de avond op een plezierige en humorvolle manier. Je kunt constateren dat deze jongeman talent heeft voor schrijven (gelet op het aantal boeken die hij geschreven heeft) aan de hand van de uit het hoofd opgesomde feiten en cijfermateriaal.’ (NVU persverklaring)

Weet Constant Kusters te melden, die zelf duidelijk minder ‘talent heeft voor schrijven’.

“Vooral het mediakartel en de banencarrousel van uitgerangeerde politici kreeg terecht de volle laag van Baudet. Een spekkoek van allerlei belangenverstrengelingen en baantjes.” (NVU persverklaring)

Spekkoek? Wat is dit voor een anti-Indonesische taal? Ja, we willen geen rare geblondeerde Indo’s als Wilders dus, dat is wel duidelijk.

Na enig koloniaal oudemannengezeur van Hiddema over Afrikanen in de Bijlmer en hoe dat wel even in de hand moet worden gehouden, kon Kusters tot grote tevredenheid melden:

“Thierry Baudet zei wel heel strak “Marokkanen moet je niet leren schieten in het leger” “

Nu moet ik zeggen dat ik het in 1987 ook geen fijn idee vond dat elke willekeurige heikneuter met een karabijn dan wel Uzi met vol magazijn op zak rond liep in mijn dienstplichtige tijd gedurende wachtdienst. Het betrof hier echter geen Marokkanen, doch slechts autochtone heikneuters.

Je zou de gemiddelde persoon die je in militaire dienst tegenkomt om te beginnen geen geladen wapen toevertrouwen. Toch is dat precies waar legers uit bestaan, en dat is geen toeval. Je wilt immers geen lastige vragen als je soldaten de dood instuurt, of ze tot gewetenloze moordenaars wil maken.

Inmiddels worden de bewakingstaken door bewakingsdiensten uitgevoerd, in plaats van rekruten met een dodelijk wapen. Ik hoop dat het een vooruitgang betreft.

Maar “De instroom van Mohammedanen moet worden ingeperkt” volgen Baudet en Hiddema.

Toevallig zag ik vandaag een documentaire waarin werd uitgelegd hoe de Inquisitie in de zestiende eeuw vanuit katholiek Zuid-Europa Joden bespioneerde, of ze niet stiekem joods zaten te zijn. Baudet en Hiddema hadden zich vast aangemeld bij de Inquisitie.

 

[red.]Correctie: wij werden erop gewezen dat het de NVU was die op bezoek ging bij een bijeenkomst van het Forum voor Democratie, in plaats van andersom zoals de titel oorspronkelijk stelde.
We hebben dit inmiddels aangepast

2 gedachten over “NVU op bezoek bij Thierry Baudet en Theo Hiddema”

  1. Pingback: Gevaarlijke situatie, fascistische dreiging | Ravotr

  2. Pingback: [Artikel Peter Storm]/Gevaarlijke situatie, fascistische dreiging | Astrid Essed

Reacties zijn gesloten.