9 gedachten over “Eerste twee animal cops aan de slag”

 1. Dat is wat ik het allerergst vind.
  Bio-industrie, mega-stallen, veevervoer: het mag allemaal honderdduizenden dierenlevens verzieken.
  Dáár mag de caviapolitie zich niet mee bemoeien.

  En voor huisdieren? Hebben we de dierenbescherming, die doen al decennia-lang hun werk.

 2. @1
  Ja maar de Dierenbescherming is opgericht door vrijzinnig-democraten en anarchisten, destijds, en dus een linksche hobby.

 3. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @1
  Ja maar de Dierenbescherming is opgericht door vrijzinnig-democraten en anarchisten, destijds, en dus een linksche hobby.

  En mijn Commie Opa was ook al lid , moet wel een linksche mantelorganisatie zijn 😀

 4. Leuke cartoon!

  Ik vraag mij af of de caviapolitie zich ook bezig houdt met onverantwoordelijk gedrag tav dieren. Bv dieren die door het voedergedrag van hun baasjes obesitas of erger hebben. Of dieren aan het eind van hun leven nodeloos laten lijden, want “hij is al 15 jaar bij ons”. O ja ook een mooie, paarden in de gang of in de te kleine achtertuin. Kortom een keur aan dierenliefde die voor het betreffende dier uitermate ongezond is.

  Als dit gedrag ook niet onder de jurisdictie van de caviapolitie valt, dan is het zoveelste wassen PVV-neus! Ik ben heel benieuwd.

 5. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @1
  Ja maar de Dierenbescherming is opgericht door vrijzinnig-democraten en anarchisten, destijds, en dus een linksche hobby.

  Ow dus dát is het, nee dan snap ik het natuurlijk.
  Dan moet daar natúúrlijk ‘iets’ anders voor komen. 😕

  Nou ja, Dion Graai moet natuurlijk ook wat verdienen aan zijn 114-redt een dier-sites he……

  Al Bakrastani Schreef:

  Arnold J. van der Kluft Schreef:
  @1
  Ja maar de Dierenbescherming is opgericht door vrijzinnig-democraten en anarchisten, destijds, en dus een linksche hobby.
  En mijn Commie Opa was ook al lid , moet wel een linksche mantelorganisatie zijn

  Tsja, ik kom ook uit zo’n Commie nest, mijn ouders waren ook al lid van deze vreselijk linkse dierenbescherming. Zijn wij nu heel erg fout Al??? 😆

 6. Inge Schreef:

  Tsja, ik kom ook uit zo’n Commie nest, mijn ouders waren ook al lid van deze vreselijk linkse dierenbescherming. Zijn wij nu heel erg fout Al???

  Superfout … ga direct naar tuigdorp Als u start passeer geeft u al uw geld aan de dichtstbijzijnde Villa bewoner

 7. Den Haag, 19 juni 2013 – In de Tweede Kamer is een storm van verontwaardiging losgebarsten nadat nieuwssite Krapuul.nl gisteren een geheim evaluatierapport over het functioneren van de dierenpolitie publiceerde. Meer dan 80% van de nog overgebleven 350 “Animal Cops” draait uit gebrek aan werk onvolledige diensten of wordt uitgeleend aan andere politie-onderdelen. Zo bleken 32 dierenagenten al meer dan een half jaar permanent bij de verkeers- en havenpolitie te werken.

  Regeringspartij VVD wil het experiment per omgaande beëindigen en zal hiertoe een wetsvoorstel indienen, wat op een ruime Kamermeerderheid zal kunnen rekenen. PVV-Kamerlid Dion Graus dreigde nog even met aftreden, maar trok dit in toen enkele fractiegenoten hem er op wezen dat hij geen minister is.

  “Ik ben blij dat ik weer normaal agent word,” aldus een van de aanstaande ex-Animal Cops. “Eerlijk, ik schaamde me dood om op verjaardagen te moeten toegeven dat ik mijn dagen vulde met het wachten op telefoontjes.”

  Volgens het gelekte rapport heeft het dierenpolitie-experiment de belastingbetaler ruim 430 miljoen euro gekost.

 8. Ik zag Dion Graus onlangs eens bij een uitzending van de EO. Daar werd hem gevraagd, waarom hij toch niet tegen de massale dierenbeulerij in de mega-vlees en eierenproductie optreedt. Eerste antwoord van Dion: “Daar ga ik in de fractie niet over. Dat is ‘landbouw’ en dat wordt door een ander fractielid gedaan.”
  Maar dat argument van het type “Wir haben es nicht gewusst, wir wollten es nicht wissen”, werd zelfs bij de EO niet geslikt. Dus legde Dion Graus verder uit, dat dergelijk dierenbeulen-gedrag nu eenmaal van de Nederla

 9. … de Nederlandse boeren wordt geëist. Vanwege de internationale concurrentie uit lage-lonen-landen.
  Daar gingen ze verder niet op in.
  Maar ik vroeg me af, of de PVV misschien voortaan ook in andere opzichten met internationale realiteiten rekening gaat houden? Zich er zelfs, zoals Dion Graus, zonder verzet bij neerleggen?

Reacties zijn gesloten.