TegenStemWijzer – We verkopen ons land aan de duivel die Mohammed heet

Wilt u ook dat CDA en VVD niet langer samenwerken met de PVV? Dan is dit uw kans: stem bij de Provinciale Statenverkiezingen voor 1 keer niet op uw vertrouwde partij.

De uitslag daarvan beïnvloedt immers rechtstreeks de samenstelling van de Eerste Kamer. Een minderheid voor CDA, VVD en PPV in die Eerste Kamer maakt regeren voor het huidige kabinet zo goed als onmogelijk.

www.tegenstemwijzer.nl gidst u naar een tegenstemadvies dat het dichtst bij uw politieke voorkeur ligt.

3 gedachten over “TegenStemWijzer – We verkopen ons land aan de duivel die Mohammed heet”

 1. Ja, als die PVV leuzen uit kindermonden hoort dan besef je nog beter hoe kinderachtig die zijn.

  Volgens de tegenstemwijzer zou ik PvdA moeten stemmen. [snik]

 2. Kinderen inzetten voor reklamespots is even ranzig als dat het actueel qua tijdsgeest is.
  Wat mij betreft, stoppen er mee!

  Het was effectiever en ethisch geweest om animaties , South Park idee, voor dit naugewauwel uit onschuldige kindermonden neer te zetten.

  # 1 Ik kwam met dien verstande of bij gebrek aan 😉 . bij de Groenen met PvdA als 2e voor NH uit!

 3. Ik heb weinig boodschap aan al die gematigdheid .. 🙁 🙁 🙁 dit soort woorden hoor ik al jaren uit de mond van Tokkie koters zowel in mijn huidige Haagse wijk als mijn voormalige Zaanse woonplaats …
  Het is goed dat het eens onder de aandacht gebracht word , het is juist al het slappe gezever van een groot deel wat Links claimt te zijn dat Wilders zo goed als ongemoeid zijn gang heeft doen gaan .. Ik hoop op nog radicalere filmpjes … beter dan dat zoete gezever van lieden als Geert Rustigers ..
  Bij ons op de wijk speelt alles samen , Turkjes , Mocrotjes , Pooltjes , Hindustaantjes en een deel van de Nederlandertjes .. Ik heb hier alleen Tokkie papa’s van hun balkon tegen hun gebroed horen schreeuwen dat ze niet met bepaalde andere kinderen mogen spelen …
  Het zijn trouwens de zelfde ouders waarbij je 100% op een grote bek kan rekenen als je hun met wangedrag van hun koters confronteer ….

Reacties zijn gesloten.