PVV afdeling Haaglanden verspreidt duistere signalen

Vreemde berichten op http://www.pvvhaaglanden.nl/, citaatje:

De PVV maakt zich bezorgd over het feit dat Nederlandse gans wordt bedreigd door de nijlgans. Dion Graus: “De nijlgans is een zeer agressief beest en komt origineel helemaal niet in Nederland voor. Hij valt al jaren onze echte Nederlandse ganzen lastig en dat moet maar eens afgelopen zijn.”

Satire? Of echt….. Je weet het niet met die gasten…

9 gedachten over “PVV afdeling Haaglanden verspreidt duistere signalen”

 1. “Fritsma wil zogenaamde ‘warmtekanonnen’ die gebruikt worden om gruite ruimtes te verwarmen, ombouwen tot spruitjesluchtkanonnen.”

  Ik hou het op satire 🙄

 2. Je houdt het niet meer voor mogelijk

  animal cops in zetten om nijlganzen op te sluiten, spruitjeslucht kannonen als frisse lucht verversers en alle levens gevaarlijke stads bomen omhakken 😕 , speciale bomen reservaten met hek er omheen om ongewassen boomknuffelaars 😀 uit de buurt te houden 😀 ? ,

  In Zuid-Holland overlijden jaarlijks meerdere mensen doordat ze met hun auto tegen een boom botsen. Richard de Mos: “Die bomen zijn levensgevaarlijk! Hier in Den Haag staan die dingen soms gewoon vlak langs de weg, daar gaat je bloed toch van koken? Wandelen en fietsen is ook al bijna onmogelijk, je weet niet eens meer of je in de stad bent of in een sprookjesbos. Zo snel mogelijk omhakken die handel!”

  Alleen voor landelijke gebieden wil de PVV eventueel een uitzondering maken. Dion Graus: “In Zuid-Holland moeten ze natuurlijk zelf weten wat ze doen, maar vogels en eekhoorns moeten ook ergens wonen. Ik stel voor om op plaatsen waar binnen een straal van 1 kilometer geen verharde wegen zijn speciale bomenreservaten in te richten. Hier moet dan wel een hek omheen zodat er geen ongewassen bomenknuffelaars in de buurt kunnen komen

 3. tja inmiddels kunnen we geen verschil meer maken tussen echte onzin en fake onzin, zulke onzin is het

 4. Dat kan toch niet serieus zijn , het PVV ei van columbus dat vogels en eekhoorns ook ergens moeten wonen 😀 😀 :

Reacties zijn gesloten.