Is er verschil tussen een christen- en een moslimleven?

Als ik dit lees wel. De Christen Unie maakt zich vreselijk druk om 2 Afghanen die christen zouden zijn geworden en ter dood veroordeeld in Afghanistan. Waarom maakt de Christen Unie zich niet druk om moslims die koste wat kost met gevaar voor eigen leven terug moeten naar land van herkomst omdat de gedoogpartner van het kabinet dit per se wil?

CU zegt: ,, Het ter dood veroordelen van mensen vanwege hun geloof kunnen wij nooit accepteren.”

Wel het terugsturen met de dood als gevolg? Daar zou ik nou graag antwoord op hebben.

5 gedachten over “Is er verschil tussen een christen- en een moslimleven?”

  1. Volgens diverse christenen (en PVV-ers) die ik gesproken heb zijn het profiteurs als die moslims hier verblijven en moeten ze, desnoods met de dood als gevolg, gewoon teruggestuurd worden. Laat ik hier geen waardeoordeel over uitspreken. Zucht…

  2. Ach Uri Rosenthal klaagt op verzoek van de Christenen over wat onteigende veldjes van een Turks klooster , maar samen zwijgen ze over land en huizen die van de Palestijnen gestolen worden door Uri’s Neefjes en Nichtjes …. 😡

  3. Christenen in Afghanistan worden vervolgd om hun geloof. Het is dan begrijpelijk dat het ChristenUnie opkomt voor eigen geloofsgenoten. Het is geen MoslimUnie.

    CU zegt: ,, Het ter dood veroordelen van mensen vanwege hun geloof kunnen wij nooit accepteren.” klopt, dat is onacceptabel, maakt niet uit wat hun godsdienst is. De CU komt wel actiever op wanneer het over christenen gaat. Alhoewel ik uit de citaat kan opmaken dat er ook namens de niet-christenen gesproken wordt.

  4. Wat fijn voor de ChristenUnie dat iemand die het voor hen opneemt zich zo’n naam aanmeet.

Reacties zijn gesloten.