VVD-burgemeester steekt de handen uit zijn mouwen – als billenknijper

Zeker, mening mannelijk prominent van de meeste partijen denkt dat hij kan doen en laten wat hij wil, met een slok op en vrouwen bij de hand. En maar de mond vol hebben van normen en waarden, joods-christelijke cultuur en de de Normale Nederlander die iets ontnomen is.

Seksuele misdragingen hebben geleid tot de val van Stefan Huisman. Nadat de burgemeester van Oosterhout afgelopen vrijdag plotseling aftrad, hebben diverse vrouwen BN DeStem verteld dat ze de afgelopen jaren het slachtoffer zijn geweest van deze vorm van ‘grensoverschrijdend gedrag’ door Huisman. Op een personeelsfeest in december zou iets soortgelijks zijn voorgevallen.

Huisman gaf vrijdag zelf twee redenen voor zijn abrupte vertrek: hij zou tijdens dat personeelsfeest te veel alcohol hebben gedronken terwijl hij piketdienst had én er zijn verklaringen afgelegd door mensen die zich ‘beschadigd kunnen voelen voor zijn grensoverschrijdende gedrag’. Wie die verklaringen heeft afgelegd, bij wie en wat daar in staat, is overigens nog niet duidelijk.

Bron.

En u hoeft niet te raden van welke partij deze politieke parel is. U weet het wel.