Campagneleider D66 Gouda bedreigd

Bram Talman, de campagneleider van D66 in Gouda, is afgelopen zaterdag bedreigd door een aanhanger van Baudet en/of Wilders. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Talman stond bij het standje van D66 op de Turfmarkt toen zich een man naast hem posteerde met een anti-D66 bord. Op het bord stond een foto van Minister Ollongren met daarop de tekst ‘thought police’. Toen de man Talman aansprak werd het al snel minder grappig: “Hij kwam heel dicht bij me staan en zei ‘Wen er maar aan. Straks komen er meer mensen met dikkere en grotere stokken. En dan weet jij wel wat er boven je hoofd hangt”.  Eenmaal thuis besloot Talman aangifte te doen wegens bedreiging.

Kajsa Ollongren is de gebeten hond bij het fascistische smaldeel sinds ze Baudet er indirect van beschuldigde een racist te zijn.  Bovendien wordt Ollongren er verantwoordelijk voor gehouden dat de fascisten hun favoriete speeltje, het referendum, kwijt zijn geraakt. Eerder plaatste Paul Berben van de partij Veilig Maastricht (bij de naam alleen al weet je genoeg) een bericht op Facebook waarin hij verklaarde dat Ollongren ‘aan de hoogste boom zou moeten worden opgehangen’.

Bron: AD