Wilders’ stinkende vraag

Evelien Tonkens, socioloog en bijzonder hoogleraar Actief Burgerschap bij de Afdeling Sociologie en Antropologie van de Universiteit van Amsterdam, over Wilders’ stinkende praktijken;

De nazi’s reduceerden sommige medeburgers tot instrument, waar ze medische experimenten mee uithaalden. Daar zijn we allemaal tegen. Zo moeten we ook allemaal tegen de instrumentalisering van nieuwe Nederlanders zijn en blijven. (meer)

En zo is het maar net.

6 gedachten over “Wilders’ stinkende vraag”

  1. Ach die arme Tonkens. Het lijkt er wel erg op dat ze graag door Wilders geinstrumentaliseerd zou worden …

  2. De zieke geest van Tonkens is na stukje in de VK onmiskenbaar. En van zieke geesten komen zieke fantasieën.

  3. Dat wil niet zeggen dat je dat maar overal op het internet moet kalken, ook al ben je anoniempje.

  4. Leuk stukje, jammer genoeg is het onderbouwd met feiten dus Wilders-tokkies kunnen er niets mee !!! Voor alle mensen die zich afvragen wat immigratie ons heeft opgeleverd; kijk om je heen, je leeft in een van de welvarendste landen op de wereld.

  5. Je zou gvd willen dat die Allahtonen een “instrumentale” functie zouden hebben in onze maatschappij, ipv ze uitsluitend te belasten door leegloperij, criminaliteit en bevolkingsexplosie.
    Wat die mevr. Tonkens betreft, die mag haar volksverraderlijke onzin gaan spuien in de Islamitische Universiteit van Kaboel.

    Dus onze welvaart is opgebouwd door de Allahtonen? Neen jongen het is omgekeerd, WIJ hebben die welvaart opgebouwd en dat trekt de profiteurs aan. Jouw redenering is dus even idioot als “er zitten veel ratten en muizen in de boerderij dus die hebben voor die oogst gezorgd”!

Reacties zijn gesloten.