Oppositie wil Rutte horen giechelen over censuur Beatrix

SP en GroenLinks willen opheldering van premier Mark Rutte over uitspraken van theoloog Huub Oosterhuis dat koningin Beatrix in haar kersttoespraak zou zijn gecensureerd (Telegraaf). Dit lijkt me een eenvoudige voor Rutte om zich uit te lullen. Hij zegt gewoon “agree to disagree” en “hi hi hi ha ha ha”. En als het Beatrix niet bevalt dan moet ze gewoon naar Engeland vertrekken net als bij dat vorige extreem-rechtse kabinet.

3 gedachten over “Oppositie wil Rutte horen giechelen over censuur Beatrix”

 1. En vanaf Engeland Radio Vrij Holland beginnen met gecodeerde berichten om het verzet te instrueren 😉 En Prins Willem komt dan zo af en toe eens overvliegen. Als hij maar niet per ongeluk het verkeerde knopje aanraakt dan… Dan krijgen we Maxima weer met de welbekende woorden: “Hij was een beetje dom…” Alsof we dat niet al wisten 🙂

 2. Oosterhuis is een man die de geschiedenis boeken ingaat als een vaderlands held die het heeft durven opnemen voor ons koningshuis.

  IK STEL DAAROM dan ook voor dat ook de heer Oosterhuis de grote Oranje vriend en kenner samen met het konklijk huis in Argentinie de situatie gaat afwachten als het hier een beetje uit de hand dreigt te lopen en dan met andere nobelen en zich belangrijk voelende vaderlanders als echte helden zoals we die uit het verleden gewend zijn gaan kijken en dapper zwaaien voor de camera`s om als echte verzetsstrijders te zien in het verre veilige Argentinie hoeveel belastingbetalers de strijd zullen overleven.

  Daarna als de situatie gestabiliseerd is en de rust is wedergekeerd zullen wij hem Oosterhuis samen met de andere nobelen en de koningin met aanhang en zich geweldig voelende elite als ware helden onthalen en met alle egards ontvangen bij hun terugkeer.

  Standbeelden en hoge onderscheidingen zal hij voor zijn diensten verkrijgen, deze man is gewoon van onschatbare waarde, hij zal de geschiedenisboeken ingaan en samen met helden als Michiel de Ruyter en Piet Heyn zullen de Nederlanders nog generaties kunnen genieten van dit soort stoute typen met de moed van een leeuw.

 3. #3

  Ha ha ha , maar het is toch de bedoeling dat tegen die tijd het staatsportret van Geert Wilders als neerlands grootste held aller tijden , de publieke ruimtes tot aan pakweg argentinie erbij, siert ❗

Reacties zijn gesloten.