Oh gutteguttegut Geert Wilders heeft het weer eens zwaar

Boze clown

Geert alweer woedend, boos, kwaad, woest, ziek/zwak/misselijk. Dit keer over de site www.pvvhaaglanden.nl. De site lijkt als 2 druppels water op een echte PVV website. Alleen de standpunten zijn wat vreemder dan het origineel. Voor zover mogelijk. Voor zover mogelijk ja want de PVV’ers doen zelf hun uiterste best om zo krankzinnig mogelijk in het nieuws te komen.

Dat er dan af en toe wel eens een clown opstaat die nog gekker doet dan W. en de zijnen dat kunnen ze niet verkroppen.

Het Volk, dat alles wat Geert vindt en doet “geniaal” vindt, ziet totaal geen verschil tussen fake-PVV internet aanwezigheid, en dingen die wel officieel zijn goedgekeurd door De Grote Lijder.

Als je een clown een PVV jasje geeft en zomaar wat laat brallen denkt iedereen dat het een PVV’er is.

Wat is trouwens een PVV’er? Volgens mij is er maar 1 PVV’er, Geert Wilders. De PVV heeft namelijk maar 1 lid. De rest zijn W’s slaafjes.

De nepPVVclowns hebben geen officiële goedkeuring van De Lijder en maaien aldus het gras voor de voeten van Clown #1 weg.

Eerder maakten de afdelingen van de PVV in talloze provincies zich boos over nepaccounts die namens de partij op berichtensite Twitter waren aangemaakt. Dit gebeurde onder meer in de provincies Limburg, Drenthe, Friesland en Zuid-Holland. Via de nepaccounts werden onder meer kwetsende berichten over moslims en de islam de wereld in gestuurd.

aldus de Telegraaf.

Raar dat de PVV zich daar boos over maakt. Je zou toch zeggen dat dat wel zo ongeveer is wat de PVV toch al doet dus wat is het probleem?

Het idiote (maar wel “officiële”) PVV standpunt dat Schotse hooglanders weg moeten uit Gelderland was trouwens eerder al verzonnen door zo’n nepaccount op Twitter.

Plagiaat!

Het “nepaccount” PVVFriesland moest eerder al van de bazen van Twitter worden opgegeven na stevig aandringen van de PVV. Je zou verwachten dat vervolgens de “echte” PVV’ers de boel wel even zouden overnemen.

Inmiddels is het account PVVFriesland weer bemand. De eerste tweet was: “PVVFriesland eindelijk in de juiste handen. Gered van dat linksche tuig.”

Fake? Of toch echt?

19 gedachten over “Oh gutteguttegut Geert Wilders heeft het weer eens zwaar”

 1. “Als je een clown een PVV jasje geeft en zomaar wat laat brallen denkt iedereen dat het een PVV’er is”

  En nu zijn alle clowns hierover boos geworden want iedereen denkt dat als je een clown ben, dat je dan automatisch op PVV stemt!

 2. Ik maak bezwaar tegen het gebruik van een clown. Clowns zijn er om te lachen, niet om te worden vergeleken met een pvv ‘er. Dat zijn gewoon randdebielen.

 3. Best leuk zo’n (sl)linkse site. Alleen maar de PVV afkammen. ik dacht dat de linkse partijen het alleen maar voor de gein hebben gezegd dat ze alles op alles zouden zetten om de regering te laten vallen. Slechte verliezers! Evenals de mensen die hierboven commentaar hebben gegeven. Ook slechte verliezers!

 4. @5 Oh gossie kun je er niet tegen als er mensen op het grote boze internet aan vrijheid van meningsuiting doen? Hier heb je een zakdoekje. 🙁

 5. Die site duikt wel weer ergens op. Misschien wel in 20-voud (idee!!) Een dijk van een site was het. PVVlaaglanden.nl?… Voor de partij van de laag bij de grondse praktijken

 6. meharis Schreef:

  Ik maak bezwaar tegen het gebruik van een clown. Clowns zijn er om te lachen, niet om te worden vergeleken met een pvv ‘er. Dat zijn gewoon randdebielen.

  bezwaar geaccepteerd. 😆

 7. Je zou bijna zeggen dat dit een extreem linkse site is. Ik wel iets mogen zeggen en de rest niet! Als je dat soms bedoeld met vrijheid van meningsuiting. Ja, dan moet ik wel huilen om zoiets zieligs.

 8. @9, Niet de commentaren van je soortgenoten bekeken dan/ Over extreem gesproken, daar zijn wij vergeleken heel netjes bij. Wat is dat toch als je het niet met die randdebielen eens bent, dat je gelijk extreem bent/ Ik ben trouwens de term randdebiel gaan gebruiken, omdat ik er na een jaar lezen van allerlei onzin, me inderdaad afvraag wat het i.q. van een pvv ‘er is? Werkelijk!

 9. Niks hoor, de site weer in de lucht en houden zo, super grappig , dank voor geweldige teksten!

  Bloemen corso GW tulpen 😀

 10. Heerlijk om te zien dat jullie alles in het werk stellen om het rechts moeilijk te maken.
  De bekende; “kat in het nauw” situatie.
  De rechtse partijen worden alleen maar groter door dit soort sites en in jullie wanhoop proberen jullie alles om dit tegen te gaan.
  Ik geniet van die paniek bij jullie. In die blinde paniek waarin jullie je nu vinden beginnen jullie met modder te gooien en verlagen jullie je naar een niveau nog lager als Geert Wilders.
  Het grappige is het blokje onder de reactie….een IP-ban als je loopt te piepen, klagen , jammeren enz.
  Ik lees niets anders dan klachten van piepers die lopen te jammeren over rechts….zo grappig.
  Hoe meer jullie schreeuwen en protesteren hoe meer wij genieten…jullie onmacht en haat laat ons alleen maar groeien….heerlijk!!!

 11. Johan Schreef:

  #16

  Kijk, daar heb ook je Johan de clown, die trouw op Wilders stemt.
  Die krijgt vanavond ook een tulp, ..op zijn tulpband.

 12. Johan Schreef:

  jullie onmacht en haat laat ons alleen maar groeien….heerlijk!!!

  Wullie tegen hunnie zegt hansworst Johan. Nog een Gulpener bokbier erbij. Alaaf 😆

 13. Maar goed dat al die “blunders” van de VVD nog lang niet zo veel geld hebben gekost als al die linkse praktijken; Massaimmigratie, Sociale zekerheden, Klimaathype en Subsidies.
  Maar als jullie denken hier iets mee te bereiken, ik denk dat jullie degene zijn die gaan huilen.

  Succes Geert.

Reacties zijn gesloten.