Uitgewezen asielzoeker vermoord door Taliban want regels zijn regels

Met 1 pennestreepje van Rita Verdonk had Nezam Azimi, Afghaans vluchteling, nog kunnen leven. Maar ja, Rita hou je rug recht hè. Echt een wijf met ballen, en ja, daar krijg je nou eenmaal slachtoffers van. Maar wel goed voor haar populariteit bij de tokkies.

Gerd Leers, in een vorig leven nog geen slaafje van Geert Wilders, nam het nog voor de man op, maar ja zonder succes hè. Regels zijn nu eenmaal regels of zoiets. Trots op Nederland. Alaaf. (Telegraaf)

Trouwens grappig dat Leers en Wilders elkaar nu weer tegenkomen in een vergelijkbaar kader. Ik lees net dat De Grote Lijder een voorstel van Gerd Leers door de plee spoelt;

Een voorstel van CDA-minister Leers (Immigratie en Asiel) om burgemeesters de mogelijkheid te geven in uitzonderlijke gevallen uitgeprocedeerde asielzoekers te laten blijven, is door Wilders van tafel geveegd. “Om burgemeesters met slappe knieën te laten beslissen over sommige asielzoekers is erg slecht idee. Niet doen dus”, aldus de PVV-leider (Telegraaf)

Willen we nog lekker kunnen gruwelen in de nabije toekomst dan zullen we dus CDA/VVD of PVV moeten stemmen.

7 gedachten over “Uitgewezen asielzoeker vermoord door Taliban want regels zijn regels”

 1. Ik hoorde eind jaren 90 al verhalen over asielzoekers die verdwenen na terug gestuurd te zijn naar Iran en terminale kankerpatiënten die na herkeuring ineens arbeidsgeschikt bleken.

  Ik word triest van dit soort berichten maar het verbaasd me helaas weinig.

 2. Maar dit is niet de schuld van de bruine vrienden maar van de vreselijke moslims die elkaar vermoorden in naam van allah…..heb de reactie van Geert nog niet gehoord, maar aangezien die reacties voorspelbaar zijn zal het wel zoiets gaan worden….. 😡

 3. @ nexus m.:
  walgelijk je opmerking, het gaat hier over mensen.in 1945 hebben buitenlanders ons ook bevrijdt, dus je reactie is erg ongepast

 4. Hoe gaat Gerd Leers zich nu HIERUIT redden? Als burgemeester van Maastricht bombardeerde hij indertijd Rita Verdonk met verzoeken om de man in Nederland te laten blijven. Terecht.
  Nu is hij bezig om een helemaal in Friesland aangepaste familie met geweld naar Afghanistan uit te zetten. Wilders keert zich tegen advocaten rechters en burgemeesters met “slappe knieën”.
  Gaat het CDA het gevoel van een grote meerderheid van Nederlanders negeren en opofferen aan het duivelsverbond met Wilders?
  Iedereen kan zijn mening kwijt op 2 maart (statenverkiezingen). Stem niet op de giechelcoalitie van maxime, Mark en Geert. Stem voor een ander, het echte, Nederland!

 5. Hopelijk is het nu eindelijk duidelijk dat niet alle mensen het beste met de mensheid voorhebben. Het is uiteraard puur toeval dat die “strengen, maar rechtvaardigen” meestal van de 2 regeringspartijen zijn. Het CDA is net zo principieel als de religies die ze vertegenwoordigen: alles kan, als het maar niet te veel kost. Vreemd genoeg is dat toevallig ook het ongepubliceerde motto van de VVD.

Reacties zijn gesloten.