26 gedachten over “OM: Gretta Duisenberg mag antisemiet genoemd worden”

 1. Na de regels te hebben gelezen lijkt het me niet interessant genoeg om te reageren op “OM: Gretta Duisenberg mag antisemiet genoemd worden” Ik heb namelijk geen zin om de heks Gretta op te hemelen en dat afkraken van Wilders wat jullie doen geweldig vinden. De uitgevers van het blad Krapuul is gewoon een ultra linkse bende, alles wat links is is goed en wat rechts is boren jullie de grond in!

 2. Rolleman Schreef:

  alles wat links is is goed en wat rechts is boren jullie de grond in!

  Dat heb jij goed gezien. Heb je nog meer van die heldere inzichten die je met ons wil delen?

 3. Rolleman Schreef:

  De uitgevers van het blad Krapuul is gewoon een ultra linkse bende

  Lastig hè Rollemans, vrijheid van meningsuiting voor anders dan jij denkenden? Het zou verboden moeten worden, maar dacht niet dat zulks makkelijk gaat lukken. 😆

 4. De uitgevers is ?? De Uitgever zijn kan ik mij nog wat bij voorstellen , iemand die met zijn meerdere persoonlijkheden een blaadje vult , maar Uitgevers die Is ?? maar logisch dat ter rechterzijde de verwarring toeslaat , immers de PVV leden , dat IS Geert Wilders …

 5. De waarheid over Greetje & Geert moet gewoon gezegd kunnen worden.

  Voor zowel Gretta Duisenberg (haar officiële naam is Greetje) als voor Geert Wilders dekt het gewoon de lading. De een is een Jodenhater en de ander is een Racistische Fascist.

 6. Schijnt dat ook het O.M. het onderscheid tussen de Zionistische Entiteit die Palestina bezet ( het zgn “israel” ) en het Joodse volk niet kan maken ….

 7. Oke, dan gaan wij nog even door met Wilders een fascist te noemen en de PVV een fascistische partij. Allemaal in het kader van het maatschappelijk debat!

  Correct.

  Overigens de laatste uitspraak van Obama over het MO heeft op aantal punten het gelijk van Gretta Duisenberg bevestigd.

 8. Mevr. van der Linde:

  U riedelt uw mantra weer af lees ik. Mevr.Duisenberg is geen jodenhaatster! Zij heeft, net als ik, de schurft aan Israels politiek t.o.v. de Palestijnen! Zijn mensen welke deze politiek afkeuren dus anti-semieten? Volgens u wel, maar u heeft dan ook smeedstalen oogkleppen voor als de naam van mevr. Duisenberg valt! Over haatzaaiverdachte Geert W. met zijn Goebeliaanse redeneertrant zullen we het maar even niet hebben.

 9. #8 Greetje Duisenberg heeft niets tegen joden. Net zo min als Wilders iets tegen moslims heeft.
  😀

 10. Mijnheer Huib,

  U vergelijkt mevr. Duisenberg met Wilders. Rare manier van denken heeft u. Ook in uw optiek mag je Israels politiek niet veroordelen? Want dan heb je iets tegen joden? Een jood is een aanhanger van het joodse geloof, een israeliet is een inwoner van Israel welke het joodse geloof aanhangt. Want daar wringt de schoen! Geen aanhanger van het joodse geloof? Kun je ook geen Israeliet worden! In Israel is staat en religie dermate met elkaar verweven dat het een geheel is geworden. In Nederland zijn wij dermate slaafse volgelingen van deze doctrine dat bij een hoop Nederlanders kritiek op Israel hetzelfde is als antisemitisme bedrijven. Dit heeft tot gevolg dat het begrip antisemitisme in Nederland danig aan slijtage onderhevig is. Een hoop mensen heeft het zicht op de werkelijkheid voor wat betrefd Israel bewust of onbewust verloren! Mevr. Duisenberg heeft , om het zomaar eens te zeggen, iets tegen Israels politiek en niets tegen het joodse geloof. Opperfuhrer Wilders heeft iets tegen de islam en zet om die reden alle islamitische mensen in het verdomhoekje. Dan praat je pas echt over antisemitisme!!

 11. #10 Lees nou e3ens eerst wat artikelen van Huib, voordat je domme praat uitslaat.

 12. Wat is een rascistische fascist? Is dat het zelfde als een hatelijke hater of heb ik iets gemist tijdens de les?

 13. @12
  Had iemand het daarover?
  Maar ja, het is een pleonasme. Racisme is altijd een component van imperiumdenken, waar het fascisme bij uitstek een vorm en praktijk van is.

 14. #10, #11 Goed advies, Andreas! 😀
  @Links: Om het simpel te houden: Vergelijk mevr. Duisenberg maar eens met mevr. A. Meulenbelt. De laatste is minstens even sterk gekant tegen de huidige Israëlische politiek als de eerste. Maar Anja zul je nooit betrappen op een sneer tegen joden. Greet wel. Ze maakt Amsterdam-Zuid onveilig.
  Kortom, de vijanden van mijn tegenstanders hoeven niet altijd mijn vrienden te zijn.

 15. Mijnheer Andreas,

  U had zelf ook nog een mening? In uw optiek moet men eerst enige artikelen van mijnheer Huib tot zich nemen anders slaat men domme praat uit? Welke artikelen heeft u tot u genomen om tot deze geniale invalshoek te komen? Televaag? Plaatselijk sufferdje misschien? Of heeft u geheel op eigen kracht deze prestatie geleverd? Ik stel voor dat u uw doorwrochte gedachtengang voorlegt aan bijvoorbeeld het bestuur van onze geniale nationale denktank zijnde de PVV! Zij kunnen nog wel enige doorleefde zieleroerselen gebruiken. Al was het maar om hun donkerbruine gedachtegoed een geur van intelect te geven. Maar we dwalen af, het gin over de kwalijke kwalificatie over mevr.Duisenberg. Heeft u daar misschien iets van een mening over? Of is dit intelectueel gezien te hoog gegrepen voor u?

 16. Hé, Links, lees eerst m’n antwoord #14 voordat je op de man (Andreas) gaat spelen. Je #15 slaat werkelijk nergens op. Ik ga niet met de REGELS zwaaien, omdat ik in deze discussie zelf partij ben. Maar ik zou er niet gek van opkijken als iemand anders dat hier wel komt doen. 🙂

 17. Links,
  Ik denk dat u wellicht Huib verward met iemand anders en een onjuist beeld van hem hebt. Uw conclusie is iets te snel getrokken. Ik stel voor om het bij het onderwerp Greta te houden.
  Verder ben ik het met u eens dat er naar mijn mening geen argumenten naar voren gebracht zijn laat staan overtuigende, die aantonen dat Greta een rasciste of een antisemiet is.
  Wat ik wel een beetje eigenaardig vindt van Greta is haar ziekelijke drang om perse te willen eten in een restaurant dat er nou niet bekend om staat om haar voortreffelijke bediening en smakelijk eten, waar zij nog uitgekotst wordt ook. Nooit hoor ik Greta klagen over de slechte bediening en het eten wat niet te vreten is. Wel ontstaan er elke keer relletjes en ruzietjes tijdens haar bezoek en blijft zij toch dat restaurant bezoeken. Ik vraag mij af of zij daarvoor ook nog betaalt. Intussen maakt zij van zichzelf een karikatuur met de relletjes in het betreffende Amsterdamse restaurant. In haar positie als zichzelf benoemde ambassadrice van de Palestijnen zou ze er goed aandoen zich niet in deze netelige situatie te brengen, waardoor zij zich onnodig van een stigma laat voorzien. Ik vraag mij af of de Palestijnen gebaat zijn met zo´n `ambassadrice`. Ik zou ook niet vertegenwoordigd willen worden door een clown.

 18. Beste Links #16, 15, 10, 8. Ik neem aan dat je voor het goeie doel staat, gedeeld met andere lezers hier.
  `k Snap best je emotie, maar laat even het collectief belang prevaleren boven datgene wat je misschien persoonlijk frustreert in deze kwestie. En Sophie is best wel redelijk hoor als je haar goed leest, ieder vogeltje zijn eigen snaveltje, snap je? 😉 Laat de tegenbeweging tegen dampend donkerbruin niet versnipperen door interne stammentwisten, anders krijg je van die trieste toestanden zoals op Indymendia en Zaplog, waar broodnodige solidariteit helemaal verloren gaat omwille van vermeend en dwangmatig opgeëist recht op individualiteit in meningsuiting jegens rechtse elementen.
  Als er dan toch opdeling moet zijn in links-rechts, door rechts gedicteerd overigens, laat dan de linkerzijde immers schitteren door de wijste en karmapsychotechnisch de coolste te zijn toch? 😆

 19. Josje,
  Als je bedenkt dat:
  °Een mensenleven zo kort is.
  °De meeste tijd ingenomen wordt om (vooral) brood op de plank te brengen.
  °Je levenspartner en kinderen ook om tijd vragen.
  °Je in die tijd bezig kon zijn met bezigheden om je carriere een boost te kunnen geven.
  Dan is het inderdaad allemaal onzin, maar dat geld ook voor reactie´s (vooral) op Televaag en geenstijl.

 20. Voor de goede orde. Ik heb niet de bedoeling om iemand hier te beledigen. Maar soms ….! Mocht ik iemand beledigd hebben biedt ik mijn verontschuldigingen aan. PVVers zijn hiervan uitgezonderd!! VVDers en CDAers ook maar in een ietsie pietsie mindere mate.

 21. Gozer Schreef:

  Ik zou ook niet vertegenwoordigd willen worden door een clown.

  Ik ook niet, maar 1,5 mln medeburgers hebben blijkbaar hiervoor gekozen.

 22. nexus m,

  Zou het niet zo zijn dat de 1,5 miljoen medeburgers eigenlijk een spiegel voorgeschoteld krijgen en zichzelf zien wanneer zij naar hun favoriete clown kijken. Daarom valt het hun niet op dat zij achter een idioot aanrennen, want zotheid valt alleen op als men zelf niet zot is.

Reacties zijn gesloten.