3 gedachten over “Marokkaans-Nederlandse jongeren staan heel divers en veel genuanceerder tegenover homoseksualiteit dan verwacht.”

 1. Maar liefst 9 Marokkanen zijn ondervraagd voor deze uiterst representatieve conclusie? 😆 😀

 2. Realist Schreef:

  Maar liefst 9 Marokkanen zijn ondervraagd voor deze uiterst representatieve conclusie?

  Jawel, want meer schijnt niet nodig te zijn om een discussie te mogen starten.
  Doet me denken aan poging tot discussie op de nationale tv rond 2005, zou het zijn geweest.
  Toen verschenen maar liefst twee lieden van een nieuwe politieke partij in de studio met en jonge hysterische blondje an de sleeptouw. Ze zouden deel nemen aan een discussie over onderwerpen die jongeren bezighouden.

  Toen zei een deze twee lieden, die bleek Joost Eerdmans te zijn (jahoor hetzelfde die bij de huidige Frog-Nieuws zit te vervelen, ..sorry hoor.. WNL nieuws), dat hij de hysterische jonge dame in kwestie meegenomen heeft want ze heeft een belangrijke vraag voor een discussie.

  Toen sprong de jonge dame uit haar stoel en begon te krijsen dat als ze in de tram stapt en onder de passagieren een man met rokje zit, dan gaat ze helemaal tekeer en weet ze niet meer wat ze doen moest.? Hellup!

  De tijden waren zodanig dat in plaats van te zeggen: “Maakt u maar een afspraak voor een psycholoog, mevrouw, want hij zal u zeker kunnen helpen!”, vroeg de leidende Eerdmans of dit iets met de gevoel voor onzekerheid had.
  Waarop Eerdmans zei dat het over onze Nationale Veiligheid ging. (?!?) ( Ik kan nog steeds niet erom lachen, hoor.)

  Die mensen gingen toen iets van 40 min. in een eindeloze platte sjablonen herhaling discussie door.

  Mij lijkt bovenstaande marokkaanse mening veel relevanter en belangrijker voor onze samenleving dan deze van Eerdmans en zijn hysterisch krijsende blondje.

Reacties zijn gesloten.