CDA’er Bleker diep door het stof voor Wilders

CDA staatssecretaris Bleker
Vandaag mooie illustratie van hoe de CDA’ers over de grond kruipen voor, en de kont kussen van, De Grote Lijder. CDA staatssecretaris Bleker had heel stoer iets gezegd over PVV dat-ie daar niet van gediend was en zo en dat hij het eigenlijk stiekem een beetje oneens was met de PVV. Nou en dat mocht natuurlijk niet van “liberaal” Mark Rutte. Vandaar dat CDA’er Bleker onmiddelijk een dringend “advies” kreeg om de bruine arm er nog even extra diep bij de Grote Lijder doorheen te halen in het kader van het landsbelang.

Bleker, CDA’er in hart en nieren, weet natuurlijk als geen ander hoe je voor je meerdere over de grond kruipt en gaf dus gehoor aan het Befehl. Want orders zijn nou eenmaal orders.

Natuurlijk zwijgen de traditionele wakkere media over deze misselijkmakende schertsvertoning. Oh dat nemen we terug.

Het Volk vindt dit geniaal en likt er zijn vingers bij af.

8 gedachten over “CDA’er Bleker diep door het stof voor Wilders”

 1. Hoezo, dit portret heeft dit kabinet toch mede mogelijk gemaakt? Dan moet hij verder ook zijn waffel houden.

 2. @ #1
  Bleker heeft absoluut geen principes. Zijn uitlatingen over de PVV beschouw ik als verkiezingsretoriek, het toont aan dat hij boter op z’n kop heeft want als hij inderdaad niets van de PVV moest hebben dan had hij ook niet alles op alles gedaan om samen met de PVV in zee te gaan.
  Bleker is een typische CDAer, hypocriet en met heel veel boter op de kop.

 3. Dat geeft niets dat deze Christen-rat door het stof gaat met zijn stemmingmakerij.

  CDA’er Bleker diep door het stof voor Wilders, deze man gaat nu voor de tweede keer in korte tijd onderuit en dat mag in de politiek blijkbaar, ze maken hier al decennia lang een mooi land naar de knoppen.

  Bleker zoals hij zelf zegt Kille rationalist, heeft op een lage stiekeme slinkse inquisitie manier met Klink afgerekend, Klink zei eerder dat er werd gedreigd met een ontslagprocedure. Bleker geeft dat toe: “Ik heb inderdaad de procedures daarvoor voorgedragen.
  Dat deed ik heel klinisch. Ik steek de hand in eigen boezem, ik was een kille rationalist. Terwijl ik de emoties niet goed begreep. Dat was gewoon fout.”
  En dan hoopt dit enge heerschap iets,
  Bleker hoopte dat de Kamerleden en de CDA-achterban niet meer terugkijken en zich nu op de toekomst richten: “Even allemaal in de ruststand” enger kan het gewoon niet.

  En dan die andere super engerd met de ogen van een Dracula op zijn best, die super zakkenvuller uit publieke en sociale potjes en die de maatschappij leeg zuigt door een abnormale hoeveelheid ontelbare ere baantjes met een onlesbare honger naar hebzucht wat zo eigen is voor verkeerde Cristenen.

  Nog maar niet te spreken over de sexueel gefrusteerde Ruud Lubbers die dacht dat hij als goed Christen de Amerikaanse vrouw Cynthia Brzak
  zomaar eventje ongestoord als een soort van stoeipoes in de billen kon knijpen. Een medewerkster van de Verenigde Naties (VN) wil dat Ruud Lubbers alsnog wordt vervolgd wegens seksuele intimidatie.

  De anti Christ Elco Brinkman die nog eventjes een schepje erboven op doet dat iedereen maar beter kan zwijgen, ik vindt het goed als je meedoet. Er is wel een maar; je dient je mond te houden dit alles is kenmerkend voor een partij die zich verschuilend achter het kruis van Christus de grootste stront over de aarde verspreid.

Reacties zijn gesloten.