7 gedachten over “PVV liet eigen aanhangers screenen”

  1. Overigens is het onzin dat alleen de overheid om het BSN mag vragen. Wellicht direct opvragen, maar ik ben verplicht om het op al mijn facturen te vermelden. Er zijn dus heel veel mensen die mijn BSN kennen.

  2. @GJ_: daar was vandaag nog een item over op de radio, dat dat heel link is dat men je BSN-nummer gebruikt in je BTW-nummer, want identiteitsdiefstal wordt een stuk makkelijker als je iemand’s BSN-nummer hebt.

  3. Net is nog gevaarlijker. Het BSN nummer word door de gemeentes gebruikt als inlog om op hun website bij persoonlijke gegevens te komen. Mijn gegevens liggen dus zo goed als op straat.

  4. De kreet ZZP komt natuurlijk nergens in de wet voor. Het is geen bestaande bedrijfsvorm. De meesten zullen een eenmanszaak hebben, en die hebben een BTW nummer bestaande uit je BSN. Overigens is de kreet ZZP natuurlijk onhandig, want wat moet je als je als eenmanszaak tijdelijk toch personeel aanneemt? Dan ben je ineens geen ZZP’er meer. Gewoon niet meer gebruiken dus, maar gewoon de bedrijfsvorm.

    Alle bedrijven zijn verplicht het KvK nummer te vermelden op de site, niet het BTW nummer, daar maak je dus een vergissing.

  5. Die hele vrijbit site staat vol met onzin trouwens. Voor een goede zaak, daar niet van, maar er klopt geen ruk van.

Reacties zijn gesloten.