Stasi praktijken geheime dienst en PVV

PVV liefhebbert met meer dan gemiddelde belangstelling voor je krapulenclubje? Dan sta je nu geregistreerd met al je gegevens en alles wat je ooit hebt uitgehaald geadministreerd bij je partijtje. De PVV die zogenaamd niks kon weten van z’n parlementsleden, weet inmiddels wel alles van iedere kneus die ooit een van hun frisse bijeenkomstjes bezocht heeft, dankzij de Nederlandse geheime dienst. Welkom in de Volksrepubliek Venlo.

8 gedachten over “Stasi praktijken geheime dienst en PVV”

 1. waar de PVV is daar hangt het gespuis ook rond…en dat je dat een beetje in de gaten houdt…Maar dat is gelijk het leuke aan een geheime dienst, zullien deze site ook wel in de gaten houden….

 2. “„De gegevens worden na de screening weggegooid, we houden het niet bij.”

  Dit geloof ik voor geen enkel meter zonder bevestigend onderzoek van een Parlementaire commissie.
  Bewijs voor politiestaat.

 3. nexus m. Schreef:

  Dit geloof ik voor geen enkel meter zonder bevestigend onderzoek van een Parlementaire commissie.

  Er zijn een aantal vaste PVV-vrijwilligers die als soort van hobby complete copy/paste-dossiers bijhouden over iedereen die in de media of op internet regelmatig nare dingen over Sint Geert zegt en daar wordt door de “echte” PVV-medewerkers gaarne gebruik van gemaakt (zoals Robert Jensen in september al eens merkte).

  En dan zouden ze opeens wél alles weggooien wat ze van de NCTb krijgen? Euh…. no way. 😛

 4. DarkSkywise Schreef:

  PVV-medewerkers gaarne gebruik van gemaakt (zoals Robert Jensen in september al eens merkte).

  Daar waar het over grappen gaat is dan kwestie van puur paranoia. Medisch/psychologisch toestand.

  Waar ik je meer over zou kunnen vertellen is dat uit eigen onderzoek begin ik te vermoeden dat mensen die bij de politie werken en/of gebruik maken van politiediensten lekken (waarschijnlijk tegen betaling, anders zijn ze zelf extreem-rechts) naar “geïnteresseerden”.
  Dat er niet tegen wordt geageerd vormt naar mijn mening het bewijs dat de hoge kaders van de politiekorps van Nederland zijn door Wilders extreem-rechtse ideologie voorlal met betrekking tot buitenlanders schadelijk beïnvloedt.

 5. Veel verdachten en één lid, niet zo mannelijk. Kwam dat ene niet zo mannelijke lid van de PVV mij maar eens screenen dan behoefde ik niet te bewijzen hoe gewoon links ik ben en toch geen lid. Maar ach op het www ben ik toch al geregistreerd als potent—ieel gevaarlijk. Dit in tegenstelling tot, ja raad eens, onze blanke blonde Dolly. Maar voor the record, de nazies hadden ook zulke SA…..
  “De Sturmabteilung (ook wel SA of Bruinhemden genoemd) was een door Adolf Hitler in 1921 opgerichte beschermingsdienst (knokploeg) met in eerste instantie de taak om partijvergaderingen van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) te beschermen tegen politieke tegenstanders en met als neventaak het intimideren van politieke tegenstanders.”: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung_(SA)….
  methoden.
  Maar waar is ie bang voor? “De SA-mannen waren oorspronkelijk niets anders dan uitsmijters, die de partijbijeenkomsten moesten beschermen tegen socialisten en communisten. Linkse tegenstanders kwamen soms met honderd of meer naar nazi-bijeenkomsten om daar vechtpartijen en verstoringen uit te lokken, of om de sprekende Hitler belachelijk te maken.”
  Kijk, dat waren nog eens tijden, Dolly.

Reacties zijn gesloten.