Koppensnellers bepleiten onthoofding van Koningin Beatrix

Ze houden zich al een tijdje rustig, de koppensnellers, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Kennelijk willen ze toch graag collectief worden opgerold als criminele staatsgevaarlijke bende. Ik bedoel: hoe desperaat moet je zijn om berichten op het internet te plempen waarin je de onthoofding van Koningin Beatrix bepleit?

Bea is geen Thomas von der Dunk (kogel of guilliotine), geen Femke Halsema (strot doorzagen met roestig broodmes), geen Mohammed Rabbae (in brand steken met 5 liter benzine), geen Fatima Elatik (brandstapel), geen linkse mensen (afschieten als ratten op Waalsdorpervlakte), geen Rutger Castricum (ook afschieten als een rat), ondergetekende (guilliotine), geen Bram Moskowicz (in een onbekend massagraf schuiven).

Bea is serious shit.

Erdebe, de juridisch aansprakelijke eigenaar van de koppensnellers, schijnt trouwens een partijgenootje van Wakker Nederland presentator Eerdmans te zijn, Leefbaar Capelle of zoiets. Die houdt kennelijk hartstochtelijk van tuinieren, zoveel moeite dat hij doet om een taakstrafje schoffelen op te lopen.

In eerdere afleveringen over de koppensnellers bespraken wij o.a. hun warme banden met diverse PVV parlementariërs.

2 gedachten over “Koppensnellers bepleiten onthoofding van Koningin Beatrix”

  1. Lol, die achterlijke extreem rechtse koppensnellers zijn gelet op hun comments al een tijdje aan het doordraaien. Ik ben benieuwd hoe lang het zal duren voordat een verplichte opname in een psychiatrische ziekenhuis vereist wordt. Een enkeltje richting een PVV tuigdorp met hun grote held Wilders als burgemeester mag voor mijn part ook, dan krijgen ze volop de gelegenheid om de reet van hun held te likken 😀 😀

  2. Fijnzinnige jongelui die koppensnellers. Subtiel en creatief ook. Als je in hun verwarde stukjes de namen van de VARA-mensen vervangt door, laten we zeggen G. Wilders, gebeurt er dan ook niks? Of komt de sterke arm je dan thuis opzoeken. Over Wilders gesproken, krijgen de VARA-mensen nu ook door de staat betaalde beveiligers en transport?

Reacties zijn gesloten.