PVV’er @HeroBrinkman krijgt briljant helder moment

Proost! LOL
Altijd lachen met PVV’er Hero Brinkman.

Die bedenkt soms wel eens van die gekke dingetjes.

Daar komt-ie dan mee in de krant.

En nu heeft Hero Brinkman in zijn hersentjes echt weer een grappig onnavolgbaar gedachtensprongetje gemaakt wat niemand snapt zeg maar.

Zie bijgaand interviewtje bij SGP Jongeren:

Tweede Kamerlid Hero Brinkman (PVV) geeft aan dat de PVV neigt naar een conservatief abortusstandpunt. “Het gevoel dat de SGP heeft, is denk ik al in overgrote meerderheid aanwezig in de fractie.” Verder wil Brinkman niet dat de PVV bekend zal gaan staan als internationale anti-islampartij. (SGP Jongeren)

Is het niet geestig? 😆

9 gedachten over “PVV’er @HeroBrinkman krijgt briljant helder moment”

 1. Ook bij deze stap kun je je afvragen in hoeverre PVV-ers consequenties kunnen overzien; allochtone vrouwen in Nederland plegen vaker abortus dan autochtonen, het tegengaan van abortus lijkt me net als hoofddoekjes een manier om Moslims te treiteren. Maar in dit geval worden er wel weer meer Moslims als Nederlander geboren.

 2. @1 zou het boeien? Vrouwen niet meer baas in eigen buik en liefst achter het aanrecht! ’50’s al back……

 3. @jvdheuvel
  Als het niet zo triest zou zijn zou ik me kapot lachen.
  Maar helaas………ik ben alleen maar razend om wat Brinkman allemaal brult. 😥

 4. De SGP was al een extra steuntje in de rug voor de regeringspartijen + gedogers, mocht er na de komende verkiezingen geen ‘meerderheid’ van CDA/VVD en de gedogende PVV zijn, dan is het natuurlijk handig om een tweede ‘officiële’ gedoogpartij er bij te hebben. Misschien dat de 2 of 3 SGP-zetels nipt voldoende blijken om die ‘meerderheid’ veilig te stellen…
  Ik denk dat je deze openlijke flirt met de gristen-taliban in dat licht moet zien…

  Zegt natuurlijk al genoeg over de ‘principes’ van de PVV.
  Let wel: de SGP wil niet alleen een kortere beslissingstijd voor abortus, maar wil het als illegaal beschouwen.

 5. Herhaling van zetten. Vlak voor de verkiezing brult Brinkman een paar maal “democratie”, na de verkiezing bromt voorganger Wilders gesouffleerd door Bosma “komt niks van in”. Daarna is het op dit front tot de volgende verkiezingen weer stil *gaaP*.

 6. Hero Brinkman is er zo eentje die later roept, dat hij het nooit geweten heeft en zal zich vervolgens verschuilen achter zijn syndroom van Korsakov

Reacties zijn gesloten.