Briljante column van beste columnist van Nederland; Marcel Hulspas

Een stille aardverschuiving deze week in de vaderlandse politiek. Geert verbergt zich niet langer achter het slappe excuus dat hij ‘bedreigd’ wordt maar gaat dapper het land door. Een kanonnetje vuren in Bourtange, op bezoek bij bejaarden, een tulp genaamd Geert, vlaai voor Koffietijd – het was allemaal van een tenenkrommende stupiditeit, maar hij is in ieder geval de straat op. Hij gaat zowaar een beetje gewoon doen. (En lees verder bij De Pers)

1 gedachte over “Briljante column van beste columnist van Nederland; Marcel Hulspas”

  1. Dit is uiteraard de spijker op zijn kop: “Joelen over islamisering was nooit de kern van de zaak. Het was altijd alleen maar een prima stok om de ware tegenstander te slaan. En die ware tegenstander is links.”

    Ik zou eraan willen toevoegen wat wezenlijk erbij hoort: links en progressiviteit. (Rechts principe: Hou ze dom en achterlijk en doe ze vervolgens overal manipuleren).

    De motor van deze actie? Haat.
    Puur haat tegen alles wat vreemd(elingen) is en wat progressief is. Bespelen van de oude bekende rechtse racistische paard.

    Afgezien van het feit dat Wilders door steeds bij te draaien voortdurend de stelling bevestigd: “Een rechts persoon liegt dat ie barst waar je bij staat!”

Reacties zijn gesloten.