Bij eigen partij durft Bleker nog wel

Bleker (CDA) doet weer dapper. Hij was eerder deze week ook al dapper, maar werd teruggefloten en moest door het stof voor de Grote Lijder. Vandaag haalt hij uit naar partijgenoten een andere coalitiegenoot. Wekt een beetje de indruk dat hij nog wel durft, zolang het geen PVV’er betreft. Durft wel lekker veilig eigen mensen af te bekken die niks terug zullen doen. Zoals eerder in de formatie met Klink, Koppejan en Ferrier. De schijtlaars.

NB: correctie gemaakt na terechte opmerking van Huib bij #1, had zitten slapen. Excuus!

4 gedachten over “Bij eigen partij durft Bleker nog wel”

 1. Winsemius in (nog) van de VVD. Altijd geweest. Bleker is van het CDA. Nu kijken, of na een telefoontje van Rutte aan Verhagen, Bleker zich bij Winsemius moet verontschuldigen. 😀
  Denk het niet.
  De huidige VVD is Winsemius liever kwijt dan rijk.
  W. was altijd een -intelligent, maar ongeleid- projectiel.
  Nu nog even opzoeken, hoe de pony-fokkerij van Bleker in Groningen oneigenlijk profiteert van de privatisering van de landschapsbescherming.
  Stelletje brutale vingeraflikkers zijn het!
  😥

 2. HAH! Hij zou zelf zijn roots nooit verloochenen! JE VERLOOCHENT ELKE DAG GRONINGEN LUL! Sorry maar ik mag Bleker niet.

 3. #1 Huib, dank voor correctie *schaamt zich heel erg voor fout* 😳

  Moet wel even aan correctie werken. Komt er!

 4. “”Ik zou zelf nooit mijn roots verloochenen.”

  Dit vind ik heel erg, want in wezen is het een biecht dat hij liever zal PVV/christelijke fascisme gaan steunen dan principieel op een bepaald moment tegen verwerpelijke standpunten van zijn eigen partij gaan stemmen.

  Dit type redenering dat breed verspreid is tussen Rechts Nederland vormt in wezen de draagvlak voor het fascisme in Nederland.

Reacties zijn gesloten.