6 gedachten over “PVV een echte mooi-weerpartij”

 1. Welke veiligheid? Windkracht tussen 2 en 4 Bft. Voor een beetje fietser is dat een eitje. Kunnen die gasten soms niet fietsen?

 2. Terwijl ze wel achter de eerste de beste windbuil aan hollen en van een portie gebakken lucht ook niet vies zijn.

 3. uit artikel: De PVV is tegen dit project van de provincie en Rijkswaterstaat, omdat door het extra zand sterke waterstromingen kunnen ontstaan. Dat zou gevaarlijk zijn voor badgasten.

  Eh, gevaarlijk voor de badgasten. GEEN zand is gevaarlijk voor de bewoners! Gevolg, zwemvliezen en kieuwen kweken. Gaan de badgasten soms voor eigen volk????????? ❗

 4. Keira Schreef:

  uit artikel: De PVV is tegen dit project van de provincie en Rijkswaterstaat, omdat door het extra zand sterke waterstromingen kunnen ontstaan. Dat zou gevaarlijk zijn voor badgasten.
  Eh, gevaarlijk voor de badgasten. GEEN zand is gevaarlijk voor de bewoners! Gevolg, zwemvliezen en kieuwen kweken. Gaan de badgasten soms voor eigen volk?????????

  Geert heeft iets tegen kuststreken , zie zijn houding tegen Gaza … en al zijn vriendjes in “israel”zitten ook een stuk van de kust …

 5. “We willen de veiligheid van onze kandidaten niet in gevaar brengen.” Want de PVV leden zijn allemaal van suiker en bij de eerste de beste wind of motregen gaan ze kapot of ze smelten weg.

Reacties zijn gesloten.