CDA sloopt website kritische CDA’er Yasar Vural

Yasar Vural was een kritische CDA’er die op zijn website de Tweede Bevrijdingsdag van Nederland afkondigde; 2 maart de dag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Dit had hij natuurlijk niet moeten doen.

Liesbeth Spies, lijsttrekker voor het CDA Zuid-Holland, stelde zaterdagochtend dat de oproep van Vural haar ,,verdriet” deed. (AD)

Liesbeth Spies, verdrietig
Nou en wat doe je met iemand die een oproep doet die jou verdriet doet?

Nou precies; je zorgt ervoor dat zijn website “wegens technische problemen offline” is en dat-ie verder zijn bek houdt.

Zo en toen had ineens zogenaamd niemand meer van Yasar Vural, de kritische CDA’er, gehoord, en kon het CDA gewoon verder gaan met waar het CDA goed in is; het meest bruine kabinet sinds Seyss Inquart I gedogen.

6 gedachten over “CDA sloopt website kritische CDA’er Yasar Vural”

  1. Had nog nooit van mevr. Spies gehoord. Blijkt zij al 8 jaar in de TK te hebben gezeten. Prestatie’s van mevr. Spies? Onbekend! Zal wel zo’n trouwe volger van de partij- leider zijn. Blijkt ook uit haar ‘verdriet’ over de website van dhr. Vural. Ik krijg spontaan pukkeltjes van dit soort hielenlikkers.

  2. Waar blijft de Democratie. Waar blijft “vrijheid van menings uiting” Waar blijft het “tolerant” Nederland” Verkwanseld door een bij elkaar geraapt stel beter bedeelden om hun “rechtse” mening op anders denkende te forceren. Dit is, mijn inziens, geen regering in het lands belang want niemand in Nederland heeft hier voor gekozen.

    Ik verblijf,

    Brian Hipwell

  3. Het is jammer die Yasar Vural probeerde geheel op zijn eigen 😮 manier politiek te voeren.

Reacties zijn gesloten.