natuurlijk tegengas

Dit is een gastbijdrage van Ruth

Zal kort zijn ofschoon ik denk dat dit berichtje deze linkse artikelen niet haalt of opgenomen word .

EEN BLIK OP DE GESORTEERDE KRANTEN BOVEN IN BEELD ZEGT ALLES .

Lekker weer schoppen tegen alles wat de linkse figuren niet aanstaan of het om eigenbelang gaat of zakkenvullen of om andere redenen ze blijven vanuit de RODE hoek met MODDER GOOIEN als het alleen over de PVV gaat . 3% -10% -20%- wat maakt het uit voor de niet overtuigde menigte van wat PVV met zijn aanhang heel goed doorheeft .Kijk om je heen het sluipt erin door alles wat NU al hun land verlaat of er dan ratten bij zitten maakt niks uit opnemen die handel en betalen zul je ervoor BURGERS der Nederlanden . Misschien maak ik 1930 niet meer mee maar mijn kleinkinderen jongste 4 jaar oudste 17 zullen dan echt niet meer het leven hebben wat we nu hebben omdat het door dit gedeelte mensen wat hier schrijft [linkse Rakkers] GEDOOGD word wat er in Nederland gebeurd en met de lands grenzen open houden .
OVER 50 JAAR ZUL JE GEEN GEWONE MINIROK OF HANGENDE BROEK OP DE HEUPEN MEER IN BEELD ZIEN ALLEMAAL GELIJK IN DE KLEDING MODE HUIZEN KUNNEN DAN WEL OPDOEKEN .
Beetje Tever gezocht denk ik dan stiekum ,maar toch ….mensen houd op met te zeggen….zal nooit gebeuren zit dagelijks voor Aljareeza en dit gaat al Tig jaren zo ….maar de geest is uit de fles wat krijgen we daar voor terug machts-posities ???…islam ook al is het gematigd maakt niet uit want de kern van deze idialogie is allen moslim worden /maken want andere geloven stellen ze echt niet op prijs, hopelijk zal het nooit gebeuren maar doof en blind mag je er niet voor zijn en dan hebben we het niet over morgen of over een jaar
Laat er dan een Partij zijn die HIEROVER waakt …de PVV !!!
Heel langzaam komt de Tsunami dichterbij is het niet NU dan veel later wel ,zeker zoals ik hier ook lees de meesten de ogen ervoor sluiten en het helemaal niet willen zien ….BEETJE DOM ….!!!

22 gedachten over “natuurlijk tegengas”

 1. Uit de stijl hierboven kan ik eenvoudig concluderen dat i.p.v. ruth moet INGRID onder dit artikel gaan staan.

 2. “Heel langzaam komt de Tsunami dichterbij..” kijk, wist ik niet dat de tsunami zo langzaam langs komt, goed om door te geven voor de mensen in de Stille Oceaan?

  Maak maar je geen zorgen Ingrid/ruth, want Tsunami Geert zal iedereen redden!

 3. “Zal kort zijn ofschoon ik denk dat dit berichtje deze linkse artikelen niet haalt of opgenomen word .”

  Mag van mij wel blijven staan, is mooie illustratie van een, euh… nou ja, van wat het overduidelijk illustreert. :mrgreen:

  Overigens neem ik nog steeds weddenschappen aan dat Nederland binnen 20 jaar geen moslimland zal zijn geworden. (Nee, geen 50 jaar want dan heb ik er niks meer aan.) Heb vanaf 2002/2003 nog flink wat van dat soort weddenschappen lopen en had inmiddels al duizenden euro’s binnen moeten hebben, maar nu geven ze opeens niet thuis? 😐

 4. Ik zie dat grammatica- en spellingscontrole ook ‘linkse hobbies’ zijn geworden. Om over interpunctie nog maar te zwijgen. Ruth, van mij mag je je mening vrijelijk uiten maar waarom versterk je met je gebrekkige taalgebruik het cliché dat PVV-stemmers dom zijn? Dat doet de zaak van rechts bepaald geen goed. Zijn dit de Nederlandse waarden die behouden moeten blijven?

  Dagelijks voor Al Jazeera zitten, daar krijg je vanzelf een vertekend wereldbeeld van. En dat terwijl je je stuk begint met de krapuul lezer te verwijten aan selectieve nieuwsgaring te doen.

  Over de dreiging van de Islam lopen de voorspellingen ver uit elkaar maar het lijkt mij bijzonder onwaarschijnlijk dat de overgrote meerderheid in een modern en vrij westers land de oren gaat laten hangen naar een paar godsdienstwaanzinnigen. Ik vind de rechtsmensch die nu zonder enige toetsing van de uitlatingen van de Grote Lijder achter de PVV aanholt veel bedreigender voor onze vrijheid.

  En die spuuglelijke heupbroeken kunnen wat mij betreft niet snel genoeg afgeschaft worden.

 5. Ulk! Wat een tegennatuurlijk geruft. *zet raampje open*

  De pévévé is geen partij maar een eenmansbeweging van een morbide volksmenner die geschift uit zijn ogen kijkt. .
  Er is geen tsunami van moslims. Ik sluit mijn ogen ervoor. *gaap*

 6. @Ruth,
  als je in de moslim landen rondkijkt zie je vooral Nikes en westerse spijkerbroeken, en mensen zijn gek op mobieltjes. Ik zie voornamelijk invloed van het Westen op die landen. Er wordt hier in de straat alleen aangebeld door Jehova’s die willen bekeren. Moeten we soms het groen uit het stoplicht vervangen omdat het de kleur van de Islam is?

 7. Ruth Schreef:

  Misschien maak ik 1930 niet meer mee

  Lijkt me logisch . dat is al zo’n 80 jaar terug , moeilijk mee te maken als het toen niet gebeurt is ….

 8. @ Ruth. Gert zegt het al. Heb jij ooit een moslim aan je deur gehad die je wou bekéren?
  Nee, ik niet. Wel Jehova’s, Mormonen en gristengraaiers met collectebussen.
  Dus valt het dacht ik wel mee met je angst voor moslimisering.

  Overigens denk ik dat dit sneue stukje van ene Ruth is bedacht door een reactionair clubje om even lekker te rellen zodat de reacties kunnen worden opgespaard om op hun eigen bruine blogjes te worden gepubliceerd.

 9. En je hebt het weer over Tsunami’s dat woord word ik zoooo hitsig van , wil ik er altijd een klein moslimpje bijmaken …

 10. Al Bakrastani Schreef:

  En je hebt het weer over Tsunami’s dat woord word ik zoooo hitsig van , wil ik er altijd een klein moslimpje bijmaken …

  Alhoewel het natuurlijk altijd kan dat die uit recalcitrantie op zijn vijftiende Zevende Dagsadventist wordt… ❗

 11. Euh de minirok is allang uit. Vreemd dat als je tegengas geeft om even in deze terminologie blijft dat het dan links is. Zelfs uit het zeer rechtse C.D.A komen er steeds meer tegenstemmen, die kan je onmogelijk ‘links’ noemen. Maar goed, ik neem aan dat je 2030 bedoelt. Je kleinkinderen, als die willen studeren, moeten flink lenen. De studiebeurs is afgeschaft. Mocht er een massa-ontslag komen, dan hebben je kleinkinderen of je kinderen nergens recht meer op. De ww is uitgekleed, als je kinderen in de bijstand komen, dan moeten ze leven van hun kinderen, als die al een baantje hebben. Mochten je kleinkinderen enig talent hebben, laten we zeggen, of naar het conservatorium willen of naar de kunstacademie, dan kan het niet meer, die zijn afgeschaft. Wil je nog naar de dokter gaan, dat wordt moeilijk want de zorg is onbetaalbaar geworden. Ben je het uiteindelijk om die reden niet meer de grote lijder eens, die er ook niet mee zit om vrouwen hun rechten af te nemen, dan ben je links. Ziehier het scenario als jouw geliefde partijen het overnemen, onder het mom van bezuinigen wel. Maar voor de midden inkomens en de minima zijn straks goede scholing en de gezondsheidszorg niet meer betaalbaar. Je betreurt dan wel, dat je dacht dat tsunami zou komen, die niet kwam, maar dat je dan zo gruwelijk hebt laten beetnemen. Angst is een slechte raadgever en nadenken kost zo te zien erg veel moeite.

 12. Beste Ruth,

  Bedankt voor deze dapere poging ter lering ende vermaeck. Dat laatste is heel erg goed gelukt. Wat ik niet snap is uw beeld dat door de Islam Nederland alleen maar achteruit zal gaan en dat “Nederlanders” in zullen leveren en dat de Islam NL uiteindelijk zal overheersen. Laat ik wat de achteruitgang betreft zeggen dat dat niet voorbehouden is aan de Islam. De gemiddelde grefo kan er ook wat van als het gaat om vrouwenrechten en homo-emancipatie en abortus. Ik vind het misplaatst om te denken dat achteruitgang in verworvenheden puur en alleen ligt aan een geloof. Achterstelling van vrouwen en homo’s zie je in elke masculine cultuur, of dat nou Marokkaans, Mexicaans Amerikaans is. Ik zal het u nog sterker vertellen, er is nu een coalitie die bezig is verworvenheden van vrouw nu af te breken:de PVVD-CDA coalitie. Vrouwen niet langer baas in eigen buik!

 13. PS.
  U dacht toch niet dat uw geliefde PVV echt opkomt voor de vrouw of voor meer homorechten?
  Dat past niet echt in de missie van de rechts-conservatieve sponsors…. 😀 Wat dat betreft zal het links om of rechts om toch wel gebeuren dat uw kleinkinderen geen minirok meer aanmogen. Ook bij de PVV is die vrijheid niet veilige handen.

 14. Trouwens als je naar Fox kijkt, dan wordt je helemaal paranoia. Zijn trouwens heupbroeken en minirokken niet voor Sjonnies en Anita’s. Of wat zo’n hit was op de tv, die geblondeerde breezer sletjes en van die vreemde gozers, met als hobbie; neuken en zuipen. Goh, Ruth als dat je voorland moet zijn?

 15. #12 Meharis, wat is dit toch voor een verschrikkelijk doemdenken. Dan is Ruth nog een optimist.

 16. Bovenstaand stuk is voor mij grotendeels moeilijk te volgen. Ik begrijp twee dingen: 1) de islam vormt c.q. gaat een probleem vormen, 2) de PVV en haar aanhang ziet dingen die de rest van Nederland nog niet ziet.
  Het laatste vind ik opvallend want is in essentie zeer communistisch. Binnen het communisme is er een voorhoede die goed weet wat goed voor het onwetende volk is. Nogmaals ik vind de parallel frappant. Hoe dit te duiden weet ik nog niet. Is om over na te denken.

 17. Nou ja, ik schilder Ruth haar toekomst voor hoor, als de plannen worden doorgezet. Dus kompleet worden uitgekleed en geen nagel meer om aan haar kont te krabben. Maar ja, als het het doemdenken doorzet en de plannen van de vvd worden werkelijkheid, dan moet ze ook niet zeuren toch, Andreas?

 18. Eigenlijk is dit verhaaltje van Ruth best wel zielig….. Uiteindelijk zullen mensen als Ruth er veel te laat achterkomen! Maar ja… dan is het veel te laat.
  Kan alleen voor mezelf praten maar ik ben toch echt bezig om de klappen te kunnen opvangen en er met zo min mogelijk kleerscheuren vanaf te komen! kan ik tenmiste zeggen als het zover is! Had je maar beter uit je doppen moeten kijken en zelf na had moeten denken ipv. blindelings 1 leugenaar te volgen!!!!
  Ruth.. heel veel sterkte en succes ermee!

 19. Ruth

  U noemt uiteindelijk iedereen die Wilders boodschap niet door heeft, dom.

  Ik lees dat u bezorgd bent over de toekomst van uw kleinkinderen vanwege de Islam die hier macht, politieke poot aan de grond zou krijgen.
  Wat mij betreft ook geen pretje ook omdat ik juist tegen minder religie, meer geweten en integriteit als politieke vooruitgang zie.
  Waan u niet in de veronderstelling dat een theocratisch Islam regime het westen over zou nemen, het westen is op de geo politieke schaak bord niet zo dom dit ooit toe te staan.
  Het enige dat m.i. dreigt is een hete MO3 Iran met alle ellende van dien vanwege Israel Palestina.
  Gezien de Arabische revoluties is het pas op de plaats, zal PVVer Kortenhoven niet zo snel nog 1x tot een preventieve Iran oorlog media breed gaan roepen. Ik vond deze zonder regerings verantwoordelijkheid over de gevolgen daarvan, een groffe schande.

  Democratie houdt vrijheid van godsdienst in, dus ook voor moslims.
  Wat mij betreft mogen ze zo nodig de sharia als civiele rechtbank een plaats geven, joodse en katholieke civiel rechtbanken bestaan ook.
  Deze rechtbanken, uitspraken kunnen niet op de grondwet qua strafrecht of civiel recht rekenen.
  Niets aan de hand, ook moslima’s hebben onder civiele rechtuitspraak minder rechten.
  Het is een keuze waar de vrouw in het vrije westen, orthodox katholiek, joods, of islam voor kiest.
  Niets om zielig te vinden, draag zelf verantwoordelijkheid voor je geloof.
  Dat het beroerd is dat moslima/s die zich tegen keren hun geloof qua gedrag regels keren in blijf van mijn huis lijf terecht komen moge zo zijn. Geweld tegen vrouwen is altijd al een probleem geweest en neemt in verhouding met armoede en werkeloosheid ongeacht geloof toe.
  Prachtig vertolkt door John lennon in Woman is the nigger of the world.

  Uw tegengas bijdrage zie voornamelijk als bezorgdheid over uw kleinkinderen terwijl ik een andere bezorgdheid over de opkomst en de rol van Wilders en zijn PVV heb Deze beweging heeft geen respect voor mensen rechten,[ wil grondwet art. 1 wil aanpassen zodat gelijke gevallen zijn volgens de wet niet meer gelijk zijn.
  Dit alles gaat samen met het zuur en zoet van Balkenende die doof voor burger geluid zoals Nee tegen EU grondwet was, waarna de economische crisis waarmee we door de VVD om de oren worden geslagen om de banken, vastgoed, verzekerings wezen schulden niet aan onze klein kinderen over te dragen.

  Het heeft weinig zin om dit aan links of rechts te verwijten ook al werd er vanaf de jaren 80 een rechts neo liberaal VVD beleid gevoerd, open deur voor corruptie en economische malaise.
  Er is helemaal geen massa immigratie of een tsumani van islamisering waar ik ook niet blij mee zou zijn.
  Als de moslim luitjes erkend recht op een civiele sharia bank willen, ga je gang maar moei mij er niet mee.

  Ik heb uw tegen gas iets anders qua hoe u schrijft gelezen, eerder als een vrij geschreven tirade.
  Misschien heeft u hier iets aan.

  Stream of consciousness (Engels voor ‘stroom van bewustzijn’) is een literaire techniek die aan het eind van de 19e eeuw opkwam in Frankrijk (monologue intérieur) en in de 20e eeuw door diverse, met name Engelstalige, schrijvers werd toegepast, onder andere door Dorothy Richardson, Virginia Woolf en James Joyce

  In de stream-of-consciousnesstechniek wordt een op het eerste gezicht onsamenhangende stroom van gedachten, gevoelens, stemmingen en verlangens van een persoon beschreven. Gezien de vele associaties en gedachtesprongen die zich daarbij voordoen, leidt dit in de geschreven taal tot een vaak fragmentarische zinsbouw

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Stream_of_consciousness

  Deze schrijvers werkten als verdieping met eigen opkomende denkbeelden en associaties, sommigen ging zo ver da er niet door te komen was.

  Ik las in uw vrije pen loop veel van de denkbeelden, angsten en verlangens van Wilders terug alsof uw hoofd er van overloopt, barst. .

  Ik vind dit helemaal niet gek, Wilders al jaren bezig is zijn gedachtengoed de media breed bijna dagelijks te verkondigen., ieder mens is kwetsbaar voor overvoeding,
  Ik waak er zelf voor om me er niet door leeg te laten zuigen, er is zo veel meer om je aan op te laden ipv op angsten over islamisering die niet plaats vinden qua creativiteit te gaan investeren..

  Rutte doet ook overigens aan angst kwekerij en schuld manipulatie als burger investering, men moest immers VVD stemmen om onze toekomstige generatie niet met onze schulden op te zadelen.
  Terwijl genoeg gerenommeerde economen hebben aangetoond dat bezuiniging beleid van de VDD destructief voor de economie en samenleving is.

  Verder vind ik het altijd jammer om de ander voor dom uit te maken.

  Oefen uw vrije pen door, dat is al moeilijk genoeg , kom nog 1 x terug op dit log nav van reacties op uw schrijven,dat zou fair zijn.

Reacties zijn gesloten.