Wilders sluit poorten voor arabische vluchtelingen burgeroorlogen

Ja komt er weer een, een Godwin, maar de man doet het er gewoon om: Wilders zou in de jaren dertig dus waarschijnlijk ook de joodse vluchtelingen uit Duitsland tegen hebben willen houden, daar hadden we toen ook helemaal geen plaats en geld voor.

Leest u vooral ook even wie er in die jaren dertig ook alweer tegen het toelaten van joodse vluchtelingen was. Juist ja.

3 gedachten over “Wilders sluit poorten voor arabische vluchtelingen burgeroorlogen”

  1. Wilders: “De gemiddelde Egyptenaar heeft ideeën over de sharia ‘waar de rillingen van over je rug lopen'”.

    Logisch dat van het gebrek aan zin dat de bevolking van Egypte in de sharia heeft, Wilders nogal de kouwe rillingen krijgt. Maar da’s verder eigenlijk geen nieuws. 😀

  2. Wilders groot gevaar voor de vrijheid

    Deze persoon, zoals hij ook nu weer bij tijdens 1 Voor de Verkiezingen van de EO overduidelijk te kennen heeft gegeven, is uitgesproken nazistisch. Hij streeft, zoals hij letterlijk te kennen heeft gegeven, naar een Nederland waarin de Islam is uitgebannen. Een schaamteloze, ondoordachte en gevaarlijke ideologie, waarvan niemand van te voren kan inschatten wat hiervan de gevolgen zullen zijn. Maar dat zoiets gevolgen heeft is wel duidelijk, Anders Behring Breivik was hier een beangstigend voorbeeld van. Deze liet duidelijk doorschemeren een fan van Wilders te zijn. Wilders op zijn beurt, distantieert zich hier welles waar van, maar heeft geen besef van oorzaak en gevolg. Het anti-Islam sentiment groeit en hiermee ook de harde kern die het niet alleen maar bij woorden laat. Daarnaast is er nog de impact van Wilders op de verstandhouding tussen Christenen en Moslims, zoals bijvoorbeeld in Indonesië. Waar de relatie tussen deze twee groepen zo a wie zo gespannen is, dit gelet op hetgeen in 1998 heeft plaatsgevonden. Men zou zich gelet op dergelijke feiten duizend keer moeten bedenken alvorens aanleiding wordt gegeven om het zo uit de hand te laten lopen. Wilders maakt het klaarblijkelijk niet uit, hij heeft in dat geval weer een stok om mee te slaan. Deze man heeft een ziekelijke drang naar aandacht, waarbij hem doordacht of ondoordacht niets te ver gaat. Iedereen die op hem stemt, stemt voor neofascisme. Mensen die dit niet begrijpen zijn de democratie niet waard. Een land dat het mogelijk maakt dat mensen als Wilders politiek hoedanig mogen zijn heeft niets geleerd van het verlenen. Het samenwerken met partijen als de PVV, ook al is het een zogeheten gedoogconstructie is een klap in het gezicht van al diegenen die zich vroeger hebben verzet tegen de naties.

Reacties zijn gesloten.