15 gedachten over “Hoe verschrikkelijk zielig PVV-stemmers eigenlijk zijn”

 1. een Calimerowin?

  misschien voelt het CIDI zich geroepen om wat aan deze ongepaste vergelijking te doen?

 2. Ik vind krapuul gewoonlijk ontzettend leuk en vaak erg informatief.
  Maar mag ik deze vergelijking ‘simply not done vinden’?

 3. “PVV stemmers bedreigen niet en leveren een bijdrage aan de maatschappij , dus de helft van de PVV fractie stemt zelf geen PVV ???

 4. PVV zal wel denken: de aanval is de beste verdediging. En de PVV mag wel Godwinnen. Wat is de bron van deze walgelijke vergelijking?

 5. PVVers…de grootste bek van wie dan ook,de meest gore taal van ze krijgen we elke dag via de media om onze oren,elk debat gaan ze uit de weg maar oreren er in hun eentje in elke televisieprogramma op los,alles zetten ze naar hun hand,ze lopen de kamer uit tijdens een debat……krijgen miljoenen van de nederlandse belastingbetalers voor beveiliging omdat ze roepen wat ze willen,worden rondgereden in duur betaalde limousines en dan gaan die pvvers zo’n vergelijking maken…walgelijk walgelijk!

 6. Waarom mag links of moslims geen vergelijking met de tweede wereldoorlog maken volgens de PVV en haar aanhamg, maar doen zij dat wel? Is dat de zoveelste hypocrisie die partij en haar zielige aanhang kenmerkt?

 7. @kaaskop
  Hopelijk is het CIDI en de Bob Smalhouts hier ook zo conseqeunt en vinden zij deze vergelijkingen walgelijk en niet te vergelijken. Hoor ik hier het CIDI dan ook zeggen: PVV-stemmers worden niet op treinen gezet om naar concentratiekampen gebracht te worden. PVV-stemmers krijgen geen gele (of een bruin keltisch kruis) ster met PVV-er op. PVV-stemmers worden niet geweerd uit de maatschappelijke discussie of economische leven. In feite voeren zij de boventoon en moeten anderen zwijgen of anders worden die bedreigd.

 8. #5 jvdh: ja, maar dat is niet helemaal duidelijk.
  Er zijn volgens mij mensen die denken dat dit van Krapuul komt.

  Cagemandre, lijkt trouwens verdacht veel op Kassander.

  Keek nog even verder en zag dat Rutger Castricum daar werd ‘doodgeschoten’ , zou hij dat weten?

 9. Wat ontzettend grappig en respectvol en helemaal niet vol haat. Zo PVV-ers, hier een keihard lesje beschaving.

 10. Anne Schreef:

  Wat ontzettend grappig en respectvol en helemaal niet vol haat. Zo PVV-ers, hier een keihard lesje beschaving.

  Dit is niet door ons verzonnen hè, maar door een of andere PVV-fan.

Reacties zijn gesloten.