Draaikont Wilders spreekt weer grote woorden

Het links manifest dat vandaag is gepubliceerd, is volgens de Grote Lijder allemaal ‘list en bedrog’. Helaas komt de zeveraar niet met onderbouwing.
Daar ik Emile Roemer en alle andere initiatiefnemers best hoger heb zitten dan de Grote Lijder, gaat de weegschaal in deze voor mij naar *tromgeroffel* ………………… inderdaad, de Grote Lijder faalt weer!

Overigens sinds wanneer vindt Geert dat hij zo over de kabinetsplannen moet spreken? Uh, hij zit toch niet in het kabinet? Of gaat hij uit zijn rol vallen? 👿

Volgens NRC politiek redacteur Jeroen Wester heeft Wilders ongelijk. Hij wijst erop dat de coalitie veel meer wil bezuinigen dan de oppositie:

“De PvdA wil een miljard bezuinigen op de sociale zekerheid, waarvan de helft aan de onderkant van de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld de Wajong. Dat is duidelijk minder dan de coalitie die vier miljard wil bezuinigen, met een miljard in de Wajong. Dat is niet verwonderlijk, het kabinet wil niet tornen aan de hypotheekaftrek en de oppositie wel. De regering moet dus elders bezuinigen. Dat verklaart het grote verschil”

1 gedachte over “Draaikont Wilders spreekt weer grote woorden”

  1. Wilders hoort als Premier der Nederlanden zich over uit te spreken. Rutte & Verhagen moeten goed luusteren.

Reacties zijn gesloten.