PVV’er de Roon gaat hysterisch uit zijn dak over verhaaltje op internet

smurfChristenfundamentalist en PVV’er Raymond de Roon leest graag christelijke “missionary” sites, je weet wel van die sites die eigenlijk willen dat iedereen christelijk wordt en dat alles wat niet christelijk is wijkt voor “het christelijke” zeg maar. Doen we niet moeilijk over, we hebben allemaal onze tekortkomingen en zeker Raymond de Roon heeft die. Zoveel was al duidelijk. Dat hij graag dat soort rare sites bijhoudt moet hij weten. Wat dan weer minder is, is dat hij er zes hysterische kamervragen over stelt.

Dat is dus €12.000 down the drain dankzij meneer de Roon. Hij brult er nog bij “als deze berichten kloppen, is dat een grof schandaal.” dus hij weet eigenlijk niet eens of zijn bericht klopt.

Hij twijfelt zelf ook een beetje. Ik vind het wel een komisch eigenlijk; Raymond de Roon eist op hoge toon van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken dat de Turkse regering een “christelijk” gebouw (overigens heeft dat “christelijke” gebouw kennelijk 2 minaretten :mrgreen: maar dat terzijde) wordt teruggegeven aan de “christelijke gemeenschap” die volgens dat zelfde bericht (waarvan Raymond de Roon kennelijk zelf toegeeft dat het misschien niet eens klopt) “non-existent” is. En dat voor 12.000 euro. Het kost wat maar dan heb je ook wat; een mooi nieuw berichtje voor onze PVV-kamerklets verzameling.