8 gedachten over “Alarmerende discriminatie van moslims niet bepaald wereldnieuws”

 1. Moslims discrimineren zichzelf, daar hebben ze geen Wilders of wie dan ook voor nodig. Niemand kan een moslim zo de drek instampen als een moslim zelf. Wie zich uit eigen vrije wil “MOSLIM” noemt, en dus de waanleer van de pedofiel en psychopaat Mohammed uitdraagt en er naar leeft zet zélf de stempel IK BEN ACHTERLIJK EN IK HOOR NIET THUIS IN EEN MODERNE KENNISMAATSCHAPPIJ op zijn voorhoofd.
  Moslims zijn lui, dom, parasitair en in het algemeen waar ze zich vertonen een enorme pain-in-the-ass.
  Voor een analfabete baard die in zijn grot in Pakistan niks anders heeft gezien dan Koranversjes en geitenliefhebberij kan je nog begrip hebben, die weet niet beter. Maar een moslim in Europa heeft dat excuus niet, en die moet dus maar het volle gewicht van de door hem gewilde en opgeëiste apartheid dragen.

  Dat moslims gediscrimineerd worden is een sprookje, ze worden in tegendeel als valse zielepoten en sukkels overal door linkse warhoofden gepamperd.
  Maar als alles goed zit is het sprookje voor hen binnenkort uit: en toen kwam er een moslimpje met een domme snuit en het sprookje was uit 👿

 2. Waarom heb jij een obsessie voor de Islam of de moslim:?: JIj kent waarschijnlijk meer soera’s en koran teksten uit je hoofd de gemiddelde moslim. Of is het google?

 3. Ik heb hier wel een Koran liggen. Naar gelang mijn gemoedsgesteldheid wil ik daar wel s in lezen. Als ik goed gemutst ben lig ik krom van het lachen met die onzin, als het mij wat tegen zit word ik er kwaad van.
  Maar altijd denk ik: die moslims zijn totaal geestesgestoord, hoe kan nu iemand in alle ernst ook maar iets interessants in zo’n kreng van een boekje vinden?

  Islam intereresseert me niet, ik walg van de moslims.

 4. Vreemde hobby heb je dan. Overigens ben jij de Leider 2.0. Zelfs hij durft het woord moslims niet te gebruiken. Daarom gebruikt hij altijd termen als de Islam en de Islamisering.

 5. Ik gebruik bewust de term MOSLIMS omdat Islam en aanverwante idiotie gewoon NIETS is, gebakken lucht van 1400 jaar geleden. Dat kàn je helemaal niet bestrijden, het zijn de moslims van vlees en bloed die Europa ondermijnen, niet dat domme boekje van hen.
  Dat vindt Wilders naar mijn bescheiden mening ook wel, maar als hij dat durft te uiten worden hij en zijn beweging afgemaakt. Binnenkort zijn de geesten rijp om te zeggen, JA, de moslims zijn het probleem, we moeten de moslims aanpakken, de moslims moeten oprotten!
  Kunnen ze ineens hun maffe boekje ook meenemen, zijn we van die ergerlijke onzin ook verlost.

 6. Wanneer is binnenkort, de Leider heeft zich in de nesten gewerkt met zulke uitspraken, dus ik zie het somber in voor je. Blijkbaar tolereert Nederland zulke uitspraken over medelanders niet dat hij nu voor het volkstribuun moet verschijnen.

 7. @Mercator Nogmaals er wordt hier niemand “afgemaakt”. De enige die hier over “afmaken” begint, is wederom de PVV-aanhanger.

 8. Hela Sjef, dat tribunaaltje waar Geert voor moet verschijnen heeft niks met het “volk” te maken hoor, is een bende seniele en in het linkse welzijnsdenken gescleroseerde zelfverklaarde elite Farizeeërs die hun vonnisje al klaar hebben liggen. Denk je nu echt dat de moegetergde Europeanen na een politieke veroordeling van Wilders gaan zeggen “ohoh, we waren mis hoor, die slimme rechters zeggen dat Greet een vuile racist is, neenee er zijn geen problemen met Marokkezen ze zijn braaf ze zijn lief!”.Jij bent wel erg naief hé?

Reacties zijn gesloten.