Goed nieuws voor hoofddoekjes in Limburg: de PVV wil ze niet uit de bus trekken

Nou dat moet toch weer een hele geruststelling zijn. Als de PVV wint in Limburg dan gaan ze daar geen hoofddoekjes uit de bus trekken, dit in tegenstelling tot Noord-Holland waar de aanzienlijk minder milde Hero Brinkman de honneurs waarneemt.

Stassen weet, in het kader van de tsunami van islamisering waar ook Limburg onder zucht, overigens niet hoeveel moskeeën er in Limburg zijn (maar in elk geval toch zeker vier; in Heerlen, Roermond, Sittard en Weert), maar op raadselachtige wijze dan weer wel dat het er genoeg zijn en dat er geen bij mogen komen.
“We willen op dit moment geen moskeeën erbij. Zo simpel is het gewoon.”
Dat het bij de PVV allemaal heel simpel is vermoedden wij hier inderdaad al geruime tijd.

Een obsessief provinciaal onderwerp bij de PVV lijkt overigens het provinciehuis zelf te worden: geen hoofddoekjes in het provinciehuis in Noord-Holland volgens Brinkman, maar weer wél zuurvlees in het provinciehuis van Limburg, als het aan Stassen ligt.

Verder mogen PVV-statenleden van Stassen nog wel borrels bezoeken, maar dan niet in geldverspillende dienstauto’s. Misschien niet in Limburg, maar ik zou aan je collega in Noord-Holland voorstellen die dienstauto’s in dat specifieke geval voorlopig nog even te handhaven, Laurence.

Ander nieuws is dat Laurence Stassen (hier op de site ook wel “Krijsie Krijsie” genoemd gezien haar luidruchtige media-optredens) een deel van haar riante dubbelgestapelde PVV-inkomen aan een goed doel wil geven.

PVV’ers zijn namelijk gezien het overschot aan functies en het gebrek aan kandidaten de best verdienende politici van Nederland.

Hoewel/omdat er nog niet 1 PVV’er blijk van heeft gegeven aan dit genereuze idee van Krijsie Krijsie te gaan meewerken geeft ze in bijgaand interview toch maar even een sneer naar “socialisten”; die geven volgens Krijsie Krijsie namelijk nooit iets aan goede doelen plus het leidt de aandacht leuk af van haar als het graf zwijgende partijgenoten.

4 gedachten over “Goed nieuws voor hoofddoekjes in Limburg: de PVV wil ze niet uit de bus trekken”

  1. O o o! Grootverdiener Fritsma (PVV) heeft als ik het mij goed herinner wel € 150 aan een school in de Filipijnen gegeven. In huize Fritsma is aan geld geen gebrek. Fritsma is stapelaar aan inkomens (TK en gemeente) vrouw Fritsma is tandarts. Dus een tonnetje aan euro’s komt daar altijd binnen, ook nu de gemeente Den Haag passé is.
    Laurence zal als het om goede doelen en te schenken bedragen wel bij deze eminente PVV’er te raden gaan. De zakken moeten wel gevuld blijven 😆

  2. De partij heeft geen regels voor het afdragen van inkomsten. Dat is aan elke PVV’er om zelf te bepalen. Richard de Mos, Tweede-Kamerlid plus gemeenteraadslid in Den Haag, zei dat hij het geld zelf wil houden. ‘Wie mij kent zal bevestigen dat ik daar keihard voor werk.’ 😀 😀 😀 😀

  3. Vanochtend op weg naar het stemburo stikte het van de kraaien (CDA), meeuwen (Dinges) en die Ontzettend Luide Duiven die iedereen hier uit hun slaap houden met hun geroekoekoe (geen idee welke partij, maar ik stem er niet op). Wist al een jaar wie mijn keus zou worden, dus ze hadden net zo goed in hun nest kunnen blijven.

Reacties zijn gesloten.