Heel erg ENG: het verbond SGP/PVV

it-clown4-150x150Nu weer in de Telegraaf; de islamitische bondgenoten van Nederlandse missie in Afghanistan mogen van de bange christenen van de SGP en de islamofoben van de PVV geen Koran krijgen. Dat is “een beschamende vorm van islampropaganda” aldus de Goudgele Leider. De vraag is wat hij gezegd zou hebben als er Bijbels zouden zijn uitgedeeld. Dat zou immers “een beschamende vorm van christenpropaganda” geweest zijn. Ok het is helemaal geen vraag. Sorry.

De bange christenen van de SGP worden in dit land gedoogd. Ok het zijn christenfundamentalisten die allerlei Nederlandse (grond)rechten met voeten treden, maar ze zijn grappig en we kennen in dit land zoiets als godsdienstvrijheid. Nou en in dit land geloven veel mensen in een christelijke god, en in Afghanistan ligt dat dan weer anders. Dit is moeilijk te begrijpen voor deze mensen.

Wilders echter begrijpt het dondersgoed. En voor de zoveelste keer sluit dus hij een verbond met de bange christenen van de SGP. Je weet wel, die lui die hun kinderen niet laten inenten, thuis geen televisie hebben, en die geen vrouwen in hun partij dulden.

SGP: de natuurlijke bondgenoot van de PVV. 😡

10 gedachten over “Heel erg ENG: het verbond SGP/PVV”

 1. Ik zie ze ook wel eventueel een monsterverbond sluiten met het CDA, want die hebben nog niks uitgesloten ook al zou dat wel tegen hun beginselprogramma zijn.

 2. Is ook zo maar CDA komt ook op voor de vrijheid van godsdienst voor moslims, niet alleen voor christenen zoals PVV/SGP bah *gaat mond spoelen* 😯

 3. Een gesubsidieerde Islamevangelisatie zeg maar. Kunnen ze eens lezen hoe ze die ongelovige christenhonden jankend van angst weer terug in hun mand kunnen jagen.

 4. Leuk gezegd maar slaat nergens op. Deze lui die de Koran kregen vechten tegen de Taliban en dat zou ik toch geen christenhonden willen noemen.

 5. Karzai? Zout jij maar op met je onzinnige flutcommentaartjes. Daar heb ik geen tijd voor. Ik zal bovenstaand gewauwel laten staan om te laten zien dat ik je niet ban omdat jij zo “scherpzinnig” bent. Dat verwijt krijg ik nog wel eens.

  Edit naar aanleiding van wat gepruttel in het spamfilter: ik ban je niet omdat je scherpzinnig bent, ik ban je wel omdat je dom zit te wauwelen en mijn tijd verspilt. Dit risico loopt iedereen die reageert in strijd met DE REGELS.

 6. Willen de mensen die nog niet geband zijn aub eerst DE REGELS lezen voordat ze reageren?

  Alvast bedankt.

 7. Ik vind die SGP-freaks helemaal niet grappig. Ik vind ze en vooral die sekte waartoe zij behoren, gewoon bloedeng. Dat er anno 2011 in een beschaafd land als Nederland zulke achterlijke sektes nog bestaan is mij een godswonder, maar dat er ook nog een aanverwante politieke partij met 2 (?) zetels in de Kamer bestaat, dat is mij te gortig. Het enig ander land ter wereld waar je zulke enge sektes vindt is de VS. Dat spreekt voor zich me dunkt.
  Hopelijk is bovenstaande niet in strijd met De Regels. Je weet niet of iets als belediging of als vrijheid van meningsuiting opgevat wordt. Het is iig niet mijn bedoeling om De Regels te overtreden.

 8. Huib: Een mengsel van fanatiek christenfundamentalisme en van Islamhaat, op basis van neoconservatisme is een vilein middel om democratie en sociale en culturele gelijkheid om zeep te helpen.
  Naar het voorbeeld van de Amerikaanse Neocons van The Weekly Standard en het American Enterprise Institute (waar Ajaan Hirsi Ali sinds 2006 werkt), streeft Joshua Livestro met zijn Burke Stichting en “Dagelijkse Standaard” naar iets dergelijks in Nederland.
  Wilders heeft zich tot nu toe daartegen verzet. Daarom heeft hij indertijd gebroken met Bart-Jan Spruyt, die een PVV vol neoconservatieve geleerden wilde opzetten. Maar de realiteit van het delen van de macht met VVD en CDA, dwingt hem, om de SGP en, wellicht binnenkort een gefanatiseerde CU te omarmen.
  Ik weet niet, of Nederland intussen genoeg geseculariseerd is, om gebedsbijeenkomsten als die van de Texas-goeverneur Perry(gisteren in de USA, 30.000 deelnemers) met een verdiend schouderophalen links (rechts) te laten liggen.
  De a-sociale christenfundis met hun elitaire prietpraat zetten in elk geval hun pogingen voort, om Wilders voor hun karretje te spannen. En zo lang ze openlijk, of door zwijgen, Wilders de ruimte laten om tegen moslims te hetzen, aanvaardt Geert hun steun.
  Oprecht liberale VVD-ers en democratisch gezinde christenen in het CDA moeten zich nu echt eens gaan afvragen, of ze niet bezig zijn, de rol van Von Papen (1933) te spelen.
  En nu allemaal roepen: GODWIN!
  Want God wint.
  In de vorm van de maffiabaas uit het Oude Testament, of van die van de Liefde in het Nieuwe Testament.
  Godzalmeliefhebben – hebben we daarvoor de Renaissance, de Verlichting en de Welvaartsstaat gemaakt? Om ze uit te leveren aan een stelletje Macchiavellisten?
  Nee toch?

Reacties zijn gesloten.