Duitsers vinden onze puppypolitie maar kneuterig

De Duitsers beginnen door te krijgen dat wij hier zijn overgeleverd aan stupide clowns;

‘Dutch Police to Be Guinea Pigs on Unique New Beat’ kopt het Duitse weekblad Der Spiegel op zijn Engelstalige site. De Guinea Pigs in de kop en op de foto verwijzen naar de honende kwalificatie ‘caviapolitie’, geïntroduceerd door de Amsterdamse hoofdcommissaris Bernard Welten. Hij vond dat de politie zich beter met vrij rondlopende criminelen kon bezighouden. Het artikel maakt verbaasd melding van het feit dat het beschermen van de ‘puppy next door’ is voorgesteld door dezelfde ‘bekende ultrarechtse partij die de Koran in de ban wil doen’. (nrcnext)

7 gedachten over “Duitsers vinden onze puppypolitie maar kneuterig”

  1. 😈 😈 😈 😈

    Net een stukje over gedaan. Nou ja, gooi maar weer weg. 😐 😐

  2. ik zag het ja, je kan het beste altijd ff in het schedule kijken (in het dashboard) wat er aan zit te komen of eventeel even overleggen in de chat.

  3. Ik heb zowel in de newsroom als bij Schedule gekeken, maar bij de eerste was ik te vroeg (het stond er nog niet) en bij de andere was ik net te laat (daar was-ie dus net weg). 😛

    *note to self: TWEE keer bij allebei kijken*

  4. Of even overleggen in de chat. Er zit altijd wel iemand bovenop op om die dingetjes gevuld te krijgen, als ik had geweten dat je deze wou doen had de jouwe hier in plaats van de mijne gestaan ik zweer.

  5. Gaat de caviapolizei ook vallen onder de nog te realiseren national-polizei? 😈

Reacties zijn gesloten.