Mooi links anti-PVV complot artikel in D66 bode

Fraai stukje stalinistische propaganda bij de socialisten van nrcnext, citaatje:

Daaruit volgt de tweede reden waarom Wilders’ strategie zo genadeloos effectief is: het raakt de huidige linkse, progressieve (constitutionele) partijen in hun meest fundamentele filosofische aanname, namelijk dat de wereld zich ‘rationeel’ laat begrijpen aan de hand van ‘feiten’. (nrcnext)

Pas op: tsunami van woorden alert

6 gedachten over “Mooi links anti-PVV complot artikel in D66 bode”

 1. Leuk als woorden (goed gekozen voor de tsunami!) gymnastiek en makkelijk weer te leggen:
  Waar Rob Wijnberg het over heeft is gewoon oorlog van de mentaliteiten verklaart door Gert Wilders, rechts en extreem-rechts.
  Mentaliteiten verschillen eenmaal. Wilders verklaart zijne en deze van rechts/extreem-rechts voor übermentaliteit. Hij voert burgeroorlog aan de hand hiervan.

  Gezond verstand daar tegen gebruiken is de enige goed aanpak en is niet weg te moffelen door Wijnberg hoe graag hij het ook zou willen. Mag ie ook flessen inkt daarvoor gebruiken.

 2. @3 het is wel een goed artikel maar of het echt “de waarheid” is, waag ik te betwijfelen. Wellicht kom ik hier later nog op terug.

 3. Ik vind het ook een goed artikel. Soms moeten artikelen wat langer zijn dan een dubbele tweet. Dat breng ik hier geregeld in praktijk (http://www.krapuul.nl/blog/29360/pvv-almere-schiet-in-eigen-knie/) 🙂 😀

  Krapuul is een poging om buitenparlementaire actie van de grond te brengen tegen het dreigende autoritarisme. Bestrijding van de Wilders-maffia gebeurt hier ook met Wilders-middelen: We framen de PVV-fractie als brievenbuspissers, bij voorbeeld.
  Ik denk dat de PVV strategie à la Karl Rove wel degelijk bewust is. Martin Bosma schrijft het zelf in z’n boek.

 4. Elke methode haalt succes al het grond rijp daarvoor is. Eerst moet je het grond goed kennen. Bij mensen is dit de mentaliteit. Daarom maak ik vaak opmerkingen over de kiezersgroep van Wilders.

  Hij zeker niet zozeer, maar anderen hebben het heel erg goed bestudeert.
  Heb ook heel veel respect voor wat Krapuul.nl en iedereen hier aan het doen is..

Reacties zijn gesloten.