Werk aan de winkel voor nationaal-chef personeelszaken Geert Wilders

Er is soms wel eens per ongeluk iemand die een klein beetje niet lief is voor de PVV. En wat doe je dan als PVV? Juist: een hoofdelijke stemming aanvragen in de Tweede Kamer over zo iemands benoeming.

Normaal krijst de PVV in dit soort gevallen om “ontslag op staande voet” voor dit soort mensen maar in onderhavig geval kiezen ze voor deze iets sjiekere methode om de carriere van de brutale vlegel onmogelijk te maken:

Buruma roept wat en hij wordt beloond. Wilders roept wat en wordt vervolgd’, zei Bontes met een verwijzing naar de huidige strafzaak tegen de PVV-leider. ‘Met een beetje pech moet Buruma als raadsheer nog oordelen over de zaak-Wilders’, stelde Bontes. (Volkskrant)

Wat bedoel je eigenlijk met: “een beetje pech”? 😆

3 gedachten over “Werk aan de winkel voor nationaal-chef personeelszaken Geert Wilders”

  1. In de jaren dertig en veertig moest je van een bepaalde partij lid zijn om voor een functie in aanmerking te komen…begint er nu weer op te lijken…al kan je van de PVV geen lid worden, maar dat is dan ook wel het enige verschil!

  2. Nee, ik denk het niet. Vooral nu blijkt dat ze misschien toch geen meerderheid halen. Dus dan blijft het kiften om de kleine dingen.

  3. Ja Bontes, dat ligt eraan wát je roept. Kun je nalezen in het Wetboek van Strafrecht. Staat wat je roept daarin dan kom je voor de rechter, en anders niet.

Reacties zijn gesloten.