CDA-minister Hillen liegt of functioneert niet

CDA kronkelpaling Hillen in “zwaar weer”:

De naaste adviseur van minister Hans Hillen van Defensie was vorig jaar al op de hoogte van misstanden bij de marine in Den Helder. De secretaris-generaal verklaart in een brief aan de klokkenluider alle klachten gegrond en hij kondigt maatregelen aan. Dat blijkt uit interne „personeelsvertrouwelijke” correspondentie van Defensie dat in handen is van de Volkskrant. (Telegraaf)

Vreemd dan dat Hillen maandagavond nog zei “onaangenaam verrast” te zijn (NRC) door de berichtgevingen over diefstal en intimidatie bij een IT-afdeling van de Defensie Materieel Organisatie (DMO) van de marine.

In een normaal land betekent zoiets dan dat je als minister vriendelijk doch dringend word verzocht op te hoepelen.

Maar we zullen eens kijken wat dit vandaag voor ons land gaat betekenen.

PvdA en SP hebben namelijk een debat aangevraagd waarin Hillen mag uitleggen of hij achterlijk of te kwader trouw was.

Nog een leuk citaatje uit de Telegraaf:

Volgens PVV’er Hernandez is er slechts een oplossing: “Hij moet keihard optreden als het waar is dat hij is voorgelogen door zijn ambtenaren. Dan moeten er koppen rollen.”

Grappig dat deze PVV’er de uitkomst van dit debatje en de “oplossing” nu al weet. Trouwens ook grappig dat juist deze PVV’er over “koppen rollen” begint. Hernandez kennen we namelijk als “de kopstoot-PVV’er“.

2 gedachten over “CDA-minister Hillen liegt of functioneert niet”

  1. “Volgens PVV’er Hernandez is er slechts een oplossing: “Hij moet keihard optreden als het waar is dat hij is voorgelogen door zijn ambtenaren. Dan moeten er koppen rollen.”

    Wat Hernandez niet begrijpt is dat ook zouden de ambtenaren een vinger in de pap hebben – in een normale democratie rolt eerst de kop van de desbetreffende Minister af.

Reacties zijn gesloten.