Kabinet ziet niks in eigenaardig discriminerend voorstel van PVV filosemieten

Stoere praat van PVV-clown Joram van Klaveren in Sp!ts; “als het aan de PVV ligt, gaat de overheid opdraaien voor de kosten van de beveiliging van joodse instellingen” (Telegraaf). Joodse instellingen hebben nog wel eens te maken met vandalisme en dergelijke. Klopt helemaal. Net zoals islamitische instellingen bijvoorbeeld. Die hebben dat nou ook. En niet alleen soms maar juist ontzettend vaak. Vreemd dat wij de PVV hier nooit over horen? Klopt, dat vindt minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner nou dus ook.

“We kunnen niet zeggen: we hebben joodse instellingen en die zijn anders dan andere”

aldus Donner.
Inderdaad, zoiets kun je alleen maar keihard op de voorpagina van de Telegraaf schreeuwen en dan denken dat je goed bezig bent als je PVV’er bent. Maar normaal gesproken doen we dat soort dingen dus niet in dit land.

5 gedachten over “Kabinet ziet niks in eigenaardig discriminerend voorstel van PVV filosemieten”

  1. De politie zou wat meer mogen doen om die bedreigers en vandalen op te sporen. Zowel van Joodse, Islamitische als andere instellingen.

    De ene groep verdient niet meer bescherming dan de andere maar het is schandalig dat hier niet meer prioriteit aan gegeven wordt.

  2. @5 laat ik eens een taboe punt aanpakken : “Nederlanders zijn makkelijk menbare chagerijnen die zonder enig probleem achter haatzaaiers aanlopen en later de vermoorde onschuld spelen ” . en hypocriet , niet normaal meer .. de Nertsenkwekerij is nog steeds niet verboden , want dat kon niet , weet je hoe een Nerts gedood word Mitchell , om het velletje mooi te houden kan vergassen niet , dus steekt men een stuk staal in het nertsen aarsje en zet hem / haar onder stroom .. maar PC Hoofd teven wonen dan wel in zuid maar zijn geen Joden dus hun Kapitalistische slachtmethode kan niet acuut verboden worden .. Ik zou je trouwens eens aanraden eens in een van die humaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane nederlandse slachthuizen te gaan kijken , dan zal je zien dat al dat gemekker over religieus slachten hypocrietheid ten top is ..

  3. Weer zo’n typische reactie van een verongelijkte gast(arbeider). Voelt zich weer eens niet voldoende gerespecteerd zeker. Aanpassen of opflikkeren knul.

  4. o wat een leuk antwoord , inplaats van mijn reactie te ontkrachten over mijn ( trouwens onjuist ingeschatte ) afkomst gaan leuteren …. jij bent zeker een zuivere Nederlander ???? dan zit ze zeker als product van 100 generatie inteelt in een rolstoel want anders kan je onmogelijk “Zuiver zijn “

  5. @8
    Haha Bakra, doe even alsof je “John” zijn reactie gaat redigeren en rol van het lachen….

Reacties zijn gesloten.