Schokkend nieuws: zeg eens links, je mag best kritiek hebben op de PVV hoor

Je mag best de PVV met het fascisme vergelijken, daar hoeft Nederland helemaal niet zo moeilijk over te doen. Waarom zit links toch zo schuchter in haar Linkse Schuilkerkje? Zo vraagt Ruud Lubbers zich af;

In een tijd van rechts beleid en boude uitspraken mag er van linkse zijde best tegengas worden gegeven

Mag best hoor. Echt. Soms. Zo probeert Ruud Lubbers ons op te jutten!!

Ruud Lubbers zelf probeert zijn boosheid daarentegen onder controle te houden. Dat is namelijk niet sjiek;

Maar ik probeer mijn boosheid niet al teveel te uiten, omdat je als iemand van mijn leeftijd dan snel wordt bestempeld als een volledig uit het tijdgewricht losgeweekte partijmastodont.

Stel je voor!!

Wanneer zei Ruudje dat allemaal? Nou gewoon vorige week in het Anne Frank huis.

Jan Pronk -die was er ook bij- die maakte het nog gekker:

De eveneens aanwezige oud-politicus Jan Pronk (PvdA) wijdde het uitblijven van een links tegengeluid aan een gebrek aan moed bij Nederlandse opinieleiders. ‘Maar wat dit gebrek nog erger maakt, is dat “nette politici” zich inlaten met een beweging die mensen roekeloos opzij zet.’ Pronk noemde dit ‘kwalijk en laf’.

Kwalijk en laf!!!

Dit zei Jan Pronk dus. Vorige week; ook al in het Anne Frank huis.

Godwin trouwens!

Het is dat ik toevallig gisteren wat geschiedenisverhalen zat te lezen anders had ik dit nooit geweten.

Maar het is dus op zich best wel toegestaan om wat links tegengas te geven tegen het bruine geteisem, mits je dat doet op een bijeenkomst die vooral door echt helemaal niemand wordt verslagen (alleen door het “Historisch Nieuwsblad“) zodat verder niemand er wat van af weet.

Dus links! Ga maar eens wat doen; het mag. Echt.

4 gedachten over “Schokkend nieuws: zeg eens links, je mag best kritiek hebben op de PVV hoor”

  1. Is dit echt een Godwin, dat ze het allemaal in het Anne Frank Huis zeggen? ❓ 😕

  2. Ja, ik weet dat het mag, en ik doe dat ook wel. Maar de Politici zijn doodsbenauwd dat ze kapot gemaakt worden. Kijk maar eens op de telegrof. Als je ook maar waagt om een reactie te posten of een PVVer geen hand te geven omdat je dat huichelen vind, word je voor ondemocratisch uitgemaakt. De PVV daarintegen heeft ook handen geweigerd en zelfs geweigert taarten van Moslima’s aan te nemen (Of met ze in gesprek te gaan). De PVV loopt ook gewoon weg in het debat, maar dan is het een “heldendaad”. Face it zijn mensen volgen hem alsof hij de messiah is. Het is een Geloof :).

Reacties zijn gesloten.