PVV’er Richard de Mos: schijtende meeuwen zijn islamitisch complot!

Er zijn wel eens mensen die PVV’ers uitlachen omdat men niet in staat is om met voorbeelden te komen van die vermaledijde “islamisering” waar de Grote Leider altijd zo woest en woedend over is als hij bijbehorende “problemen benoemt” maar de PVV verzint ze dus werkelijk waar je bij staat.

Het laatste voorbeeld is afkomstig van PVV’er Richard de Mos die KEIHARDE maatregelen eist om eindelijk iets te doen aan het VERSCHRIKKELIJKE islamitische probleem van meeuwen die schijnen rond te vliegen in Den Haag. Ook is Richard de Mos er achter gekomen dat dit soort meeuwen SCHIJTEN en dat MOSLIMS dit veroorzaken.

Gelukkig is er de PVV om deze schrijnende misstand te beëindigen en paal en perk te stellen aan deze AFGRIJSELIJKE tsumami van ongedierte (PVV pvv-alert).

Zie ook: beetje dom logo en meeuwrecepten.

En zie onderstaande afbeelding met toestemming overgenomen van @krewinkelkrijst /link.

48 gedachten over “PVV’er Richard de Mos: schijtende meeuwen zijn islamitisch complot!”

 1. Hahaha, de superwetenschapper en klimatoloog van de PVV heeft zich uitgesproken over Islamitische meeuwenpoep. 😀 De grens tussen satire en werkelijk is flinterdun, zoals die meeuwen flats.

 2. Hoe zit het met de bejaarden die de eendjes voeren waarna er meeuwen komen die het brood van de eendjes komen afpakken? Worden die ook keihard gestraft? 😈

 3. Wat een l ❓ lkoek van de PVV. Ik ben in Morgenstond opgegroeid en kan me niet anders herinneren dat je overlast had van meeuwen en duiven. Die werden inderdaad gevoerd… door de autochtone bevolking…

 4. Jaap stb Schreef:

  Nu blijkt dat de Hollandse meeuwen dol zijn op Turks brood mag de PVV wel hun logo aanpassen

  Komt i.p.v. een meeuw wat turkse brood op de PVV logo?

 5. Dit bericht klinkt als satire. Het is overigens op andere plekken in Nederland ook een probleem. Mensen van allerlei afkomst die massaal brood voeren aan duiven en eenden waardoor er plagen ontstaan.

 6. De PVV is de Nederlandse bevolking elke dag aan het voeren. En ze happen dat het een lieve lust is.

 7. Die meeuwen zijn aan het islamitiseren , de mos is gewoon heel alert op dit soort dingen en wil nederland terug geven aan de meeuwen.

 8. Andre Schreef:

  Wat een l lkoek van de PVV. Ik ben in Morgenstond opgegroeid en kan me niet anders herinneren dat je overlast had van meeuwen en duiven. Die werden inderdaad gevoerd… door de autochtone bevolking…

  T’is juist een eind minder geworden sinds de ondergrondse vuilcontainers zijn geplaatst .. amperan nog meeuwen …

 9. meeuwen hebben iets met de zee te maken en Den Haag ligt aan zee. De hele zaak 50 kilometer landinwaarts verplaatsen dan maar?

  Tip voor nieuw logo: iets met ratten misschien?
  Wel een Nederlandse soort natuurlijk.

 10. @ Piet.
  Zal niet helpen. Woon veel verder dan 50 km van zee. Op dit moment zien de weilanden wit van de meeuwen. Heeft te maken met massaal gierende boeren.

 11. Uit hut stuk :
  met meeuwen die ongewenste bruine tapijtvloeren over de buurt heen strooien.
  Dus die Sufkut weet niet eens dat meeuwen Groen schijten …
  Mijn dag word wel druk zo , Moslimpje bijmaken met vrouw 1 , Moslimpje bijmaken met vrouw 2 , kinderen naar PVVr op 3e verdieping sturen om te belletje trekken , dan meeuwen voeren zodat die op PVVr schijten .. mischien moet ik wel stoppen met werken … 😈

 12. En dat zit op de de belastingcenten van Henk en Ingrid in de politiek, je bent niet een beetje dom maar heel erg dom als je nu nóg op de PVV wilt stemmen.

 13. De partij is ervoor opgericht om in te spelen op de onderbuik. Ik vind dit voorstel wat dat betreft net zo verwerpelijk als de kopvoddentax omdat er expliciet in staat dat het probleem gereerd wordt door moslim en voortkomt uit hun geloof.

 14. Vorige was op @ 19 gericht. En de partij richt zich echt op allochtoontje pesten, veel anders is het niet. De focus ligt op een probleem dat terug te herleiden is op afkomst. Ik heb de PVV anders niet gehoord over de overlast die Henk en Ingrid veroorzaken als zij hun patatzakjes neersmijten op het strand van Scheveingen.

 15. Sjef Schreef:

  Grappig dat de PVV het dier van hun logo ziet als ongedierte.

  De meeuw die het meeste overlast veroorzaakt en de enige meeuw die bruin poept.

  Dat de Mos nu actief is voor de PVV heeft i.e.g. 1 voordeel: Hij staat niet meer voor de klas.

 16. ff plakken voor deze keer: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kokmeeuw Geluid

  `Ze roepen vaak luid en krijsend ‘kweeerr’, ‘krièh’, alsof hij boos is, of ‘kekeke’. Ook laten ze wel eens een schor ‘kwaa’ of een kort ‘kuk’ horen. Vliegend maken ze dikwijls ook geluiden: een dreigend ‘miauw’ of een aanvallende roep met schelle kreten.’

  Dat valt inderdaad waar te nemen bij de partij die `vrijheid’ claimt.

 17. toch wel knap als je elk vermeend probleem in de schoenen van de allochtonen weet te schuiven.
  Het wachten is op welke link de bruine spindoctors weten te leggen tussen spreeuwenzwermen en de moskee… Of vallende blaadjes in de herfst, tekort aan strooizout in de winter, etcetera etcetera

 18. Overigens in dat stuk bij kenmerken van de kokmeeuw: `kop en keel zijn donker chocoladebruin’

  Uit zo’n krop wil het wel goed brallen.

 19. @ Witte Duif
  Ongelofelijk dat allochtonen dit beest in stand houden door hun brood, voornamelijk Turks brood. Dat kunnen ze die beesten niet aandoen. Het is onacceptabel dat die beesten bruin schijten door het brood dat ze eten. De PVV wil liever een witte afscheiding die neerkomt op daken, voorkomend uit uitsluitend wit tijgerbrood met een karakterestiek flats op je jas gevolgd door kries kries kries. Haring mag uiteraard ook. 👿

 20. Richard Mos natuurlijk vrij om zijn eigen bruine tapijtje te beschermen met een hoofddoekje…

 21. Je kan haast voorspellen dat ppv-den haag binnenkort gaat mutsen over `islamitische’ kookluchtjes, straks als bij mooi weer de ramen en deuren open gaan: de prikkelende geuren van olijfolie, knoflook en mediterrane kruiden…..

 22. @ Sjef. Maar de beschaafde burger mag `s zomers wèl meegenieten van de ranzige schroeilucht en het gevloek van de in hun betontuin barbecuende Henken en Ingrids die hun aldiworstjes en kippenpotenassortiment van de lidl laten aanbakken omdat ze nog een krat pils van de C-duizendaanbieding uit hun zescylinder asobak moeten aanslepen. 😀

 23. @ Dehnus
  De scheiding tussen satire en werkelijkheid is een dunne bij onze nieuwe volkspartij. 😆

 24. Ik denk dat de PVV site gehackt is, zo stom kan niemand zijn. Ik verdenk de makers van pvvhaaglanden.nl, dezelfde humor.

 25. @Jacqueline, maar dat is niet bij wet vastgelegd. De wildersmeeuw is een aangetoond overlastgevend ondier. Trekt voortdurend vuilniszakken open om vervolgens al het verbale afval over straat uit te storten. Een ernstig risico voor de volksgezondheid.

 26. We roepen de gemeente op veel meer te gaan surveilleren in wijken waar dit probleem speelt en broodgooiers een torenhoge bestuurlijke boete te geven. Misschien wordt het dan eindelijk duidelijk dat we Den Haag graag proper willen houden. Pas als iedereen zich houdt aan de regels van de stad, zal de broodnodige integratie verder bevorderd worden!

  Broodnodige integratie…. hoe verzin je het in dit verband…

 27. De Mos is aan het kijken hoe ver hij kan gaan met z’n provocaties. Triest genoeg smult (een deel van) de PVV-aanhang van zijn ‘satire’.

 28. #41
  PRECIES. De mos doet het voorkomen of die moslims daar de boel achteloos weggooien terwijl het Parool schrijft dat het weggooien van voedsel niet past in de moslimcultuur. De Mos weet kennelijk een deugt te verdraaien tot een verwerpelijke gewoonte.

  De oplossing in het Parool artikel is ook een stuk sympathieker en waarschijnlijk effectiever dan de oplossing van de Mos.
  De mos wil dus kennelijk geen oplossingen, die wil moslims pesten, bestraffen en beschimpen. De mos is een beetje een neo-nazi, een moslim jager.

 29. Ik nodig een ieder die dit onzin vindt, van harte uit om op een doordeweekse ochtend eens over de Hoefkade te fietsen van begin tot eind. De kans dat je minder dan 100 meeuwen aan verkeerd gedumpte vuilniszakken en erger nog zwerfafval ziet knagen is nihil. Het is gewoon echt een puinzooi op de plek waar meer dan 98% van de bevolking van allochtone afkomst is. Dat komt omdat er andere normen en waarden gelden en het kennelijk normaal is om je zooi gewoon op straat te mikken, onafhankelijk van wanneer de vuilniswagen langskomt. Hele inboedels tref je soms aan op de stoep. Die gaan dan binnen no time in vlammen op. De gemeente Den Haag is er maar toe over gegaan om in sommige delen van de stad DAGELIJKS het afval op te halen, omdat de mensen die hier wonen het niet voor elkaar krijgen om zich ‘normaal’ te gedragen. En als gevolg van al dat zwerfafval, komen inderdaad de ratten en vliegende ratten als meeuwen en duiven helemaal niets te kort.

  Kom een tijdje in de Schilderswijk of Transvaal wonen voordat je het met me oneens bent. Ik stem overigens niet op de PVV en ik ben absoluut geen racist, sterker nog ik vind dat er door allochtonen heel veel moois is toegevoegd aan onze maatschappij en cultuur. Maar goed, het is gewoon een feit dat verschillende normen kunnen leiden tot dit soort problemen, want die meeuwen zijn een feit. Dat je het koppelt aan moslims omdat in de buurt waar dit probleem bestaat nu eenmaal veel moskeeën staan, is natuurlijk niet terecht, want er is geen direct verband. Het verband zit hem in de achterliggende oorzaak van gebrek aan kennis van wat in Nederland ‘normaal’ en ‘wenselijk gedrag’ wordt geacht en wat voor negatieve gevolgen dat met zich mee kan brengen. Ach, het ontbreekt 95% van de stemgerechtigden in Nederland aan gezond verstand en de mogelijkheid tot het overzien van de gevolgen van je beleidsbeslissingen.

  groeten van Otto.

 30. Maar Otto , ondergrondse vuilcontainers lossen dit probleem op en daar is De Mos ook al weer tegen …

 31. @ Otto:

  Filkker toch op man met je “ik ben absoluut geen racist”, ik zie in het Statenkwartier ook vuilniszakken die door meeuwen opengereten zijn.

Reacties zijn gesloten.